Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:16, 29. 11. 2023.

| Društvo

Skoro 11 miliona za doček - uz Bobana Zdravkovića i Viki Miljković i "Riblja Čorba"

Autor:Nikola ĐukićIzvor:Južne Vesti
vatromet Nova godina
Novina će biti i koncert dan uoči dočeka Nove godine; foto: Vanja Keser

Na dočeku Nove godine koji će biti organizovan na Trgu kralja Milana u Nišu, uz Bobana Zdravkovića nastupiće i Violeta Viki Miljković. Predstavnici niške vlasti kažu da su poslušali predloge sugrađana i da su se opredelili za “niške snage”. Najavljena je i uvertira glavnom dočeku, a to je koncert Riblje Čorbe koji će biti održan 30. decembra. Koncerti će Nišlije koštati 10.900.000 dinara, rekla je gradonačelnica.

Da o ukusima ne bi trebalo raspravljati zaključila je većnica za kulturu Andriana Anastasov i zaključila da su zato odlučili da angažuju i Riblju Čorbu i pruže program za sve građane.

Ona je rekla i to da su građani, kada su dolazili na redovne prijeme, davali svoje predloge muzičara koje bi voleli da slušaju u novogodišnjoj noći i da su se zbog toga odlučili za niške pevače.

Prošle godine su to bile Crne mambe, ove godine su takođe niške snage, neki žive ovde, neki ne žive, ali vidim i po komentarima da su ljudi zadovoljni. Od 26. decembra, zaključno sa 1. januarom imaćemo događaje na glavnom gradskom trgu, ustanove kulture i udruženja sa kojima sarađujemo tokom cele godine imaće svoj celodnevni program - rekla je većnica.

Kada je gradonačelnica Niša govorila o tome koliko će novogodišnji program koštati Nišlije, rekla je da su izdvojili skoro 11 miliona dinara, ali da u te troškove, pored angažovanih muzičara, spada i prateći sadržaj koji podrazumeva i obezbeđenje, ozvučenje, binu, kao i tradicionalni vatromet.

Podsetimo, pevač Boban Zdravković je nešto ranije sam obavestio Nišlije da će pevati za doček Nove godine na Trgu kralja Milana.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Peja555

    14:29 // 30. 11. 2023.

    SRAMOTA!!!
    Seljana do kraja, tačno to i zaslužujemo! Najružniji grad od 300 hiljada stanovnika u širem regionu je dokazao da je običnarupa...

    • petarle

      23:11 // 3. 12. 2023.

      Verovatno nisi Srbin,pa pljuješ Srpsku muziku

  • Мића

    10:11 // 30. 11. 2023.

    Sad će Čorba i Viki da se šlepaju uz Bobana, sramota.

  • Malo leba vise igara

    08:40 // 30. 11. 2023.

    Sve sto ce da irade i lumpujete na nos ima da vam izadje. 100 milijardi evra duga cete vi da platite. Ovi sada placaju i rasprodaju a vama ce i gace prljave strani poverioci da skidaju. Samo se zabavljaj tupa maso.

    • petarle

      23:13 // 3. 12. 2023.

      Pa ok,ko se zabavlja,a ti plači,a što se tiče zaduživanja,pa svaka zemlja se zadužuje pa vraća kredite,nego opozicija ne zna šta će pa lupa gluposti,misli narod je glup

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: