Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:59, 30. 3. 2021.

| Društvo

Skoro 300 novoobolelih od korone u Nišu, više od 2.600 pregleda u kovid ambulantama

Autor:J. C. M. Izvor:Južne vesti
kovid ambulanta cair
Brojke se i dalje ne smanjuju; foto: JV/S. J.

Prema poslednjim podacima niškog Doma zdravlja, u Nišu je juče od 684 testirane osobe njih 289 pozitivno na korona virus. U kovid ambulantama Doma zdravlja i Medicine rada prethodnog dana pregledano je 2.619 pacijenata.

Broj novoobolelih u Nišu ne pada i već duži period je preko 200 dnevno, a i broj pregleda se ne menja. U kovid ambulantama Doma zdravlja Niš juče se javilo 2.235 pacijenata.

Od ovog broja 487 njih javilo se prvi put sa simptomima koji mogu ukazivati na kovid ifekciju, dok je 1.748 obavilo kontrolni pregled - kažu u Domu zdravlja.

U kovid ambulanti Zavoda za zdravstvenu zaštitu radnika pregledana su juče 384 pacijenta, dok kojih je 97 bilo na prvom, a 287 na kontrolnom pregledu.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Razumna

    12:57 // 31. 3. 2021.

    Postovana Bulevarka Snezana,u Domu zdravlja se radnici ne dele po politickoj liniji,vec na radnike i neradnike.Na svu srecu ima samo par neradnika medju kojima ste i Vi.Svi ostali vredno rade i moj veliki naklon za njih

    • Bulevarka

      00:30 // 1. 4. 2021.

      Danijela ti li si?Izvini nisam te prepoznala

  • Razumna

    10:53 // 31. 3. 2021.

    Najnovija informacija je da DZ Nis na I mestu sa 41% prvih doza i 27datih% drugih doza, zao mi je sto kod Bulevarke Snezane postoji tolika ogorcenost i mrznja prema kuci u kojoj radi.Razumem los zivot i licno nezadovoljstvo,ali ste uvek bili negativni prema svim pozitivnim desavanjima u DZ i puni kritike.Zalosno je to...

  • Bulevarka

    16:28 // 30. 3. 2021.

    Posto sam privukla paznju Jerkanovih botova/obozavatelja/branitelja da pitam i narod koji cita ove komentare a to je, da li sme rad u skafanderu i na vakcinaciji da bude placen isto? Jer sam taj podatak dobila.Nemojte odmah botovi o covid dodatku, to dobija svaki radnik u zemlji od strane drzave, pisem o tome koliko Dom zdravlja placa svoje radnike sa nepostovanjem.Hvala

    • BULEVARAC

      19:02 // 30. 3. 2021.

      Neistina i laz lako je proverljiva kategorija. Svi u skafanderima su nagradeni a botu neka ti tvoji prijatelji iz kucne kazu da imaju najvece plate

    • BULEVARAC

      19:06 // 30. 3. 2021.

      Sve nedelje i prekovremeni rad je po zakonu placen Proveravano od RFZO to ti nisu rekli je svakih tri meseca i sve je po zakonu. Botu izgubi posao

    • BULEVARAC

      14:34 // 31. 3. 2021.

      LAŽ JOVIĆKA U KOVIDU RADITE 5 DANA I IMATE ODMOR , I STIMULAN TAČNO NEZNAM KOLIKO A VAKCINACIJA NE DOBIJA NIKAKAV STIMULANS. U KOVIDU RADITE 5 SATI. SRAM VAS BILO BOG GLEDA I VRAĆA VAM PUNOM MEROM TO STE ZASLUZILI.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: