Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:32, 26. 4. 2021.

| Društvo

Skraćeno radno vreme kovid ambulanti u Nišu

Autor:M.M.K.Izvor:Južne vesti
kovid ambulanta cair
Kažu da je razlog što je sve manje zaraženih; foto: JV/S. J.

Kovid ambulante "Duvanište" i "Čair", kao i dečija kovid ambulanta u Nišu, od danas imaju novo radno vreme i za pacijente su otvorene od 7 do 20 sati, a ne do 22 sata. Kako se navodi u saopštenju Doma zdravlja, razlog skraćenog radnog vremena je smanjen broj kovid pozitivnih pacijenata, ali o kom broju je reč nije poznato jer podatke ova ustanova nije obavljivala od prošle srede.

Pacijentima sa simptomima virusa korona na raspolaganju su dve kovid ambulate, od ponedeljka do nedelje. Ranije je najavljeno da će ambulanta u naselju Branko Bjegović od danas raditi u zelenoj zoni sa redovnim pacijentima, ukoliko broj zaraženih nastavi da se smanjuje.

Pedijatrijska kovid ambulanta koja se nalazi u centralnom objektu Doma zdravlja Niš na ulazu br.2 radi od 07.00-20.00 časova. Mole se svi pacijenti sa simptomima sumnjivim na kovid infekciju, da se lekarima u kovidu javljaju u skladu sa novim radnim vremenom i poštujući sve propisane epidemiološke mere - poručuju iz Doma zdravlja.

Na sajtu ove ustanove navodi se da je broj zaraženih u Nišu manji, međutim poslednji podaci o broju novozaraženih objavljeni su u prošle srede kada je svaki peti testirani bio zaražen.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Bulevarka

    10:19 // 26. 4. 2021.

    I dalje zelim da direktor ove ustanove ode u penziju u koju treba da ode po zakonu o radu jer ima preko 65 godina jer od kad mu je krenuo drugi mandat krece i njegovo ugnjetavanje radnika misleci da je nedodirljiv. A sve funkcije, kosulje, fotelje su prolazne i zamenljive. Niko ne traje vecno pa nece ni oni. Ah da, i dalje nije ispravio placanje vikendom onih vrednih ljudi u skafanderu. Pozic

  • Mara

    10:01 // 26. 4. 2021.

    super .

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: