Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:15, 12. 4. 2023.

Skupština usvojila poskupljenja: veće cene komunalnih usluga i gradskog prevoza u Prokuplju

Zgrada Prokuplja Skupština Prokuplja usvojila sve odluke o povećanju cena; Foto: Lj. M.

Prokupačka Skupština usvojila je najavljena poskupljenja koje su tražile firme sa kojima Grad ima koncesione ugovore. Usluge izvoženja smeća Prokupčani će plaćati skuplje za 14,5%, čišćenje javnih površina 15,1%, dok je javni prevoz odlukom vladajuće većine poskupljuje za 39%.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Shoyich

    14:16 // 12. 4. 2023.

    Nek vi je sa sretju.

  • Ivan

    16:32 // 12. 4. 2023.

    Samo ,brzo , jače,bolje....

  • Milan

    17:48 // 12. 4. 2023.

    ON se nameračio na gradsku apoteku.Tu je flix bus da kamuflira pravog vlasnika.Zato su odbornici SNS ljudi bez autoriteta,znanja i morala koji se zadovoljavaju zaposlenjem i sve slepo glasaju u njegovom interesu.U apoteku je utrčao odmah po osvajanju vlasti 2012.sa ciljem da je opljačka i "kupi".Mi topličani beremo šipurci i šljive a on našu imovinu.

    • zastitimo i potok i nas pored potoka

      20:34 // 12. 4. 2023.

      jel ON covek koji je najvise godina u lokalnoj fotelji i covek koji je za tri godine sproveo sve ove odluke likvidacije nekoliko preduzeca i prodaje i covek za koga svi misle da je samo polupismeni nk majstor i covek koji je najvise okruzen zutim preletecima i covek koji je sve ovo osmislio,sproveo i covek u cije vreme su dosli svi ovi privatnici,ili je neko drugi.KO JE TO ON???

  • Dragiša Nikolić

    23:44 // 12. 4. 2023.

    Najgora vlast u istoriji Prokuplja. Za 12 godina na vlasti, urolog nije otvorio ni jednu fabriku, putem koncesija uspeo je da javna preduzeća uništi i preda privatnim vlasnicima uz neku muljažu, pretpostavljam. Ima puno stvari koje će sigurno biti predmet istrage, tako da ćemo epilog videti, nadam se uskoro.

  • Fluid Fluidni

    20:47 // 13. 4. 2023.

    Totalno rasulo u Prokuplju, pravi stručnjaci su sklonjeni zbog rivalstva. Lakše se valjda vlada uz poslušnost i one koji ne pitaju mnogo i pristaju na sve, jer znaju da su nezasluženo na tim mestima i da su dosegli vrh karijere. Najgori šljam iz prethodne vlasti je pristupio stranci. A ono što je intelektualno vredelo je poniženo i potisnuto. Zatucani i polupismeni vladaju gradom. Žalosno i tužno!

    • dodjoh,likvidirah,privatizovah

      13:09 // 14. 4. 2023.

      A kad su pa Prokupljem vladali strucnjaci,nikada.A i svi ovi radnici likvidiranih preduzeca,hameuma,sportske hale.inkubator centra,svi su oni glasali 2020 da im gradskom skupstinom kao najjacom institucijom,koja odlucuje o sudbinama,o likvidacijama,privatizacijama,upravlja vozac hitne sluzbe.Izabrali su svog strucnjaka.Sta sad hoce,da placemo sa njima a sami su glasali za svoje likvidacije.ADIO.

  • dokle bre vise

    11:39 // 14. 4. 2023.

    Mora im se odati priznanje na propagandi i spekulacijama! Pa bre na zapadu za 5% povecanja bilo cega izbiju nemiri, a ovde SNS ocas posla poskupi gradske "usluge" od 15 do 39%! usput je te usluge dao koncesionaru po "prihvatljivim" cenama! pa ko je ovde lud a ko zbunjen!? ocigledna sprega raznih koncesionara i vlasti! kome vlast ovde izlazi u susret!?
    sigurno ne gradjanima!
    tuzilastvo ima li te

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA
Pronađite nas na: