Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:17, 1. 4. 2014.

Slab uticaj Grada na odluke školskih odbora

odbor Odbor za imenovanja ima nadležnost da razreši školske odbore

Odbor za imenovanja niške Skupštine neće se, kako kažu, libiti da raspušta školske odbore zbog spornih odluka, ali tvrdi da nema ovlašćenje da menja njihove poteze kao što je izbor direktora.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Petar Aleksic

    23:17 // 1. 4. 2014.

    Ako će po zakonu o čemu govori ovaj odbor,sada treba da pokrene krivične prijave protiv razrešenih članova odbora škole "SM-Mika" i pokrene pitanje izbora sadašnje direktorke te škole kao nezakonit !

  • Dragana Janković

    01:32 // 2. 4. 2014.

    Odbor nema ovlašćenja da menja bahate direktore ali ima obavezu da bar pokrene ili postavi pitanje zakonitosti izbora takvog direktora koga je postavio ŠO za koji se utvrdi da nije radio pravilno !

  • hoćete li nezavisne školske odbore

    21:03 // 1. 4. 2014.

    isključite roditelje iz istih. Defamilijarizujte prosvetu.

  • aleks

    22:56 // 1. 4. 2014.

    zanimljiva veza: Jelenkovic (Odbor za imenovanje) podrzava KUMA Ninoslava Mitica, a Mitic 'stiti' skolskog druga Kalcica u skoli koji radi sta hoce i revansira se za podrsku. ETO! Gradonacelnice?

    • misha

      09:45 // 2. 4. 2014.

      I sad D.Jovanovic kaze da ce Grad delovati u slucaju nemoralnog ponasanja! Evo prilike: predstavnik grada postavlja KUMA u Skolsk Odboru koji stiti direkotra ciju ostavku traze i drzava i LAF. Dakle??

    • Diogen iz Sinope

      15:57 // 4. 4. 2014.

      KUM će se već pobrinuti da onima koji su ljubitelji SLUŽBE ne fali ni dlaka sa glave. Iznuđene ostavke, poneka smena ali sve ostaje po starom dok ONI odlučuju o svemu.

  • Petar Aleksic

    23:24 // 1. 4. 2014.

    Svi ovde izbegavaju da kažu ko stoji iza ovih bahatih direktora i njihovih školskih odbora a znaju da je to Školska uprava Niš tačnije pojedinci ove uprave koji su i najveći krivci za ovakvo stanje !

  • Dragana Janković

    01:26 // 2. 4. 2014.

    Nadamo se da će ovaj odbor ostati dosledan u svojoj nameri i da će stati na put pojedincima iz školske uprave koji i stoje iza ovakvog ponašanja i bahatosti direktora škola i školskih odbora.

  • Jole

    22:13 // 3. 4. 2014.

    Ovo sa ovim Kalčićem je nečuveno. Nameću se isti ljudi, a tobože promenjena je politika. Pa kad ćemo se otarasiti tog starog korumpiranog kadra?

  • PRAVDA JE SPORA, ALI DOSTIŽNA !

    11:08 // 2. 4. 2014.

    Većina članova ŠO škole "Ćele kula" nije štitila interese škole, učenika i zapošljenih već isključivo interese bivše direktorice, učiteljice Sonje Cvetković.

  • NIS

    23:05 // 19. 4. 2014.

    A tek UO u Pcelici nema pojma za gubitke,dizu ruke za sve sto Jonic trazi,telefonom drze sastanke....cudo u civilizaciji.I?Nikom nista.Niko nije kriv a 200miliona ih nema,nestali u toj guzvi.Srbijo!

  • Realista

    13:49 // 1. 4. 2014.

    Kod nas se kaže:"Rđavom ku..u i dlaka smeta"! Ovde se svui nešto prave nenadležni, nije njihov posao, neko drugi je za to zadužen,... Klasična nesposobnost lokalne vlasti! Kilave Radojice!

  • KUKU LELE !

    15:23 // 1. 4. 2014.

    Šta ste uradili sa ŠO škole "Ćele kula" ? Njihovo razrešenje je prosvetna inspekcija poodavno zahtevala.

    • Sramota jedna

      18:59 // 1. 4. 2014.

      Sta im fali?! Svaki clan duva u svoju tikvu! A ne kao ovi drugi - svi zajedno u jednu!

    • Istina

      01:04 // 2. 4. 2014.

      Odgovornost za ne razresenje Skolsko odbora OS "Cele kule", veoma mnogo dele gospodin Dejan Jovanovic i Nacelnik Skolske uprave. Femkali se kao u delu Jovana Sterije Popovica. To su tvrdnje odgovornih

  • Misha

    16:59 // 1. 4. 2014.

    Kakvo zamajavanje od strane grada:Grad odlicno zna da je skolski odbor vrlo pozurio sa novim mandatom starom direktoru tako da ih je sada bas briga da li ce biti raspusteni kad je ovaj izabran od njih

  • hedonist

    18:46 // 1. 4. 2014.

    kakvi marginalci predstavljaju nis,dobro i bitisemo.sabralo se s k..i k..,pa odlucuje o nasem zivotu.ljudi bez gradskog duha,dosljaci,koji izadjose iz sela,al selo nije iz njih.uzas je nasa furka.

  • peki paki

    20:23 // 1. 4. 2014.

    Hajde da ovaj predsednik odgovori ko će primeniti preporuku Agencije za smenu velikog Kalče, pa niko i čemu služi Odbor za imenovanje- on treba da preporuči skupštini i smenu direktora ,ko mu brani!?

  • Koleginica

    22:20 // 1. 4. 2014.

    Ovo je apsurd! Totalni javašluk i bezakonje. Dokle? Napred kolege i držite se pravde, smena ŠO, kao i direktora škole, jer je dokazao da je nedolična ličnost, koja se nalazi na takvoj funkciji i mestu

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: