Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:44, 5. 11. 2012.

Slavković: Štetan ugovor sa Šveđanima

otpadne-vode.jpg Ilustracija

Ugovor sa švedskom komapnijom “Seka” jedan je od najštetnijih za grad, rekao je zamenik gradonačellnika Ljubivoje Slavković i zatražio da se preispita njegovo potpisivanje.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Alter Ego

    21:04 // 5. 11. 2012.

    Jedna stvar ovde nije jasna....Ako je gradonačelnik rekao da je ,,udeo grada u projektu bio 312.000 evra u 4 rate,, kao i to da su ,,isplaćene su tri od po 104.000 evra,, prostom matematikom dolazimo do brojke da je 3x104.000 zapravo 312.000 evra i da nema potrebe dalje da se plaća!!!
    A to da je štetan ugovor...iskreno bi me začudilo da nije štetan....A to što neko nije zainteresovan da učestvuje u realizaciji nekog projekta samo još više baca sumnju na to koliko je zapravo grad oštećen i koliko je taj sklopljen ugovor štetan!

  • dejan stankovic

    22:27 // 5. 11. 2012.

    Radi opste informisanosti: nije Seka nego SEK i nije projekat postrojenja nego finansijski isplativa studija izvodljivoti (ref.: www.google.com)

  • Djoka Paracinac

    04:09 // 6. 11. 2012.

    Eeeeee te nislije! Finansiraju crnogorce, italijane… da bi imali aerodrom preko koga bi isli u Evropu ali preko Podgorice Beograd im toliko stran i daleko. Evo sad citam finansirali i Svedsku, drzavu Svadsku !
    Neki dan citam najperspektivnije drzave u svatu i Svedska u samom vrhu pa sam se zapitao kako to da je Svedska jedna od najperspektivnijih a Srbija ni na listi! Kad gle cuda sad vidim nislije finansiraju i Svedsku !!! Sad je jasno sve jer od pustahija i budala veceg jada nema, skrckaju i ono sta nemaju a da ne govorimo o onome sta imaju.

  • Igor Pesic

    09:01 // 6. 11. 2012.

    E moje Nislije na kakve smo grane spali kada je doticni g.Slavkovic dosao na to mesto da ocenjuje sta je stetno a sta nije za nad grad.Neka neko preispita sta je on radio dok je radio za kontraverznog Gradeta Pasu i kako su kao investitori varali gradjane prilikom kupovine stanova .

  • Mihajlo 77

    09:36 // 7. 11. 2012.

    Pa šta je sada ovo? Nismo dozvolili ali smo ih ipak pustili...smešno i tužno!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Dele prvo mesto sa Katastar.

Danilo Nenezić Čitalac

Tekst: Nišu nagrada za najbolju gradsku upravu u oblasti efikasnosti i delotvornosti [anketa]

Pronađite nas na: