Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:53, 11. 2. 2016.

| Društvo

Slavković nazvao novinare "Južnih vesti" lažovima

Autor:M. V.Izvor:Južne vesti

Govoreći o sukobu u vrhu gradske vlasti zbog uzimanja novog kredita, zamenik gradonačelnika Niša Ljubivoje Slavković je u programu NTV iz čista mira “Južne vesti” nazvao “senzacionalističkim, tračarajskim, lažovskim”. I dalje se, međutim, ne zna čime je Slavković tačno nezadovoljan.

Odgovarajući na pitanje novinarke Niške televizije da li će načelnik gradske Uprave za finansije Miljan Stevanović biti smenjen jer je odbio da raspiše tender za novi kredit od 300 miliona dinara, o čemu su “Južne vesti” pisale, Slavković je bez jasnog razloga napao i “Južne vesti”.

Na kraju, ja to njegovo odbijanje mogu rešiti time što ću dati nalog, to ne dovodi u kontekst… Naravno, to… “Južne vesti” koje inače su senzacionalističke, tračarajske, lažovske i ne znam kako sve… Oni to vole da objave i neka im to bude na čast - rekao je Slavković.

Slavković Ljubivoje SNS Niš Zamenik gradonačelnika; Foto: NTVOn nije precizirao o čemu se radi i šta je, prema njegovom mišljenju, netačno napisano u tekstovima koji se tiču sukoba u vrhu vlasti zbog novog kredita, niti je pokušao da ih demantuje.

Slavković je zaključio i da više ne želi da komunicira sa novinarima "Južnih vesti".

Što se mene tiče, oni su sa mnom za sve informacije završili za sva vremena priču - naveo je Slavković. 


Slavković: Neću da pričam s tobom, ti si manipulator!

Podsetimo, načelnik Uprave za finansije Miljan Stevanović je za prošle nedelje za “Južne vesti” rekao da odluku o uzimanju novog kredita za tekuću likvidnost smatra spornom jer nije prošla skupštinsku proceduru, zbog čega je odbio da je potpiše, što je izazvalo sukobe sa vrhom vlasti, a uzimanje kredita je odloženo.  

Reagujući na tu izjavu Slavković je rekao da će predložiti smenu Stevanovića i optužio ga da je “potrčao na jedan portal da se ishvali da se na njega vrši pritisak”.

Ipak, nakon što je u "Južnim vestima" objavljen tekst sa podnaslovom “Smena načelnika zbog izjave “Južnim vestima"”, Slavković je pozvao glavnog i odgovornog urednika Predraga Blagojevića i rekao da nigde nije spomenuo “Južne vesti” nego “jedan portal”.

Na moje pitanje koji je to drugi portal za koji je Stevanović dao izjavu, Slavković je rekao da sam manipulator, da neće sa mnom da razgovara i spustio slušalicu - tvrdi Blagojević.


Istorija uvreda - bez izvinjenja i odgovornosti

Ovo nije prvi put da Slavković vređa “Južne vesti”. Tako je 2013. godine ponudio nagradu onome ko sazna ko redakciji daje pare i ko je pravi nalogodavac.

Godinu dana kasnije je “Južne vesti” ponovo nazvao stranim plaćenicima rekavši da zna “ko su im nagodavci”. Dan nakon toga su novinari dobili niz pretnji, kao i poziva na linč preko “Fejsbuka”, o čemu tužilaštvo još uvek vodi istragu.

Iste uvrede o “stranim plaćenicima”, Slavković je ponovo izrekao i početkom ove godine.

Do sada niko iz gradske vlasti nije osudio Slavkovićeve izjave, niti se ogradio od ovakvog istupanja

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Ivan Klajn

    16:35 // 16. 2. 2016.

    Tračeraj, reč koja će obeležiti 2016. godinu

  • Sns Snsić

    12:09 // 12. 2. 2016.

    Zbog ovakvog ačoveka neću glasati za Sns iako sam drug član!

    • CVETKO prvi

      12:14 // 13. 2. 2016.

      Sns Snsić : Blago tebi kada si SNS-u video samo jednog "ovakvog čoveka" !
      Ja ih vidim na hiljade !

  • Max Vespertine

    18:13 // 11. 2. 2016.

    Treba nam vise medija koji nece zbog transfera blama autolektorisati tzv. politicare, vec od slova do slova prenositi njihove izjave, da vidimo kakvim nepismenim i nemustim ljudima mi kao narod dajemo platu. Da u Niskoj skupstini postoji bar neki osnovni radni IQ clanova, mislim da bi uspeli bar skolama da isplatite ono sto im je budzetom namenjeno, nisu mediji krivi sto ste vi nesposobni.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: