Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:31, 12. 12. 2023.

| Društvo

Slobodan Milošević dobija spomen-sobu u Nišu

Autor:Nikola ĐukićIzvor:Južne vesti
sps niš
Svečanom otvaranju prisustvovaće i unuk Slobodana Miloševića i kandidat za narodnog poslanika Srbije; foto: JV

Nekadašnjem predsedniku SR Jugoslavije Slobodanu Miloševiću biće otvorena spomen-soba u sredu, 13. decembra od 13:30 u prostorijama Gradskog odbora Socijalističke partije Srbije u Nišu. Otvaranju će prisustvovati i njegov unuk Marko Milošević.

Kako je najavljeno, spomen-soba biće otvorena u prostorijama gradskog odbora SPS-a, a uz predsednika niškog SPS-a Igora Novakovića, svečanom otvaranju prisustvovaće i unuk Slobodana Miloševića i treći na izbornoj listi Ivica Dačić - Premijer Srbije Marko Milošević.

Podsetimo, spomen-soba biće otvorena godinu dana nakon što je sekretar Gradskog saveta Socijalističke omladine Niša Nikola Cvetković izjavio da Slobodan Milošević, kao patriota i državnik zaslužuje svoju ulicu u Nišu, a ne Zoran Đinđić.

Inače, kako je utvrdio srpski sud, Slobodan Milošević označen je kao nalogodavac ubistva Ivana Stambolića i atentata u Budvi na Vuka Draškovića.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • milutin

    15:32 // 13. 12. 2023.

    E pa drage nišlije vi izađite 17 decembra pa glasajte ponovo za SPS i SNS za sekte koje će vam jednog dana doći glave.

  • Robin Hud

    10:31 // 13. 12. 2023.

    SPS je gora sekta od SNS! Zato im je uvek bila dobra saradnja. Tadic je smenjen i glavna fora je bila da su "zuti" krivi za sve, KAO DA SPS NIJE UCESTVOVAO U TO VLASTI SA MOGUCNOSCU DA UCENJUJE, jer bez njih nebi "zuti" imali vecinu. Sada je takodje u vlasti od 2012 i za sve je odgovoran SNS sto NE MOGU DA NEGIRAM JER SNS IMA VECINU I BEZ SPS, ALI IH ZDUSNO PODRZAVA I DOPUNJUJE ISKUSTVOM IZ KRADJE

  • Mihajlo Marković

    08:34 // 13. 12. 2023.

    Jedan od najvećih zlikovaca dvadesetog veka će da dobije spomen sobu.....

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA
Pronađite nas na: