Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:42, 26. 9. 2017.

| Društvo

Slobodan Šarenac prodaje svoju opremu za pomoć deci oboleloj od raka

Autor:V. M. Izvor:Južne vesti
Slobodan Šarenac
Vreme je da deca dobiju utakmicu za život; Foto: Screenshot video Šarenac

Akciji “Oglasi za život” koja je pokrenuta kako bi pomogla opremanje Hemato-onkološkog odeljenja za decu u niškom Kliničkom centru, priključio se i čuveni sportski novinar Slobodan Šarenac. U humanitarne svrhe, on prodaje svoju komentatorsku kutiju.

Preko sajta oglasizazivot.rs Šarenac je oglasio prodaju kutije preko koje je prenosio svetska i evropska prvenstva u košarci. Novac koji bude dobijo za kutiju biće namenjen završetku klinike za koju donacije prikuplja NURDOR.

Onaj ko bude kupio ovo novinarsko oruđe koje je svedočilo mnogim istorijskim sportskim događajima pomoći će deci koja se bore sa opakom bolešću i njihovim roditeljima. Kako se navodi u oglasu, ovom kutijom “proslavljeno” je evropsko košarkaško zlato 2001. godine u Istambulu, kao i svetsko zlato u Indijanopolisu godinu dana kasnije.

Ali, to je samo početak, jer je ova komentatorska kutija bila svedok mnogih pobeda naših reprezentacija kroz gotovo dve decenije sportskih nastupanja. Da imamo Košarkaški muzej Srbije, ova bi kutija bila centralni eksponat. Pružila je mnogo sreće svima nama, a sada će probati da posvedoči još jednoj pobedi, za klince - navodi Šarenac.

Podsetimo, akciji izgradnje dečje Hemato-onkološke klinike pridružili su se Halo oglasi, na čijem portalu svako može da oglasi prodaju predmeta i da pare donira u humanitarne svrhe.

Ovo akciji su se, zasada, odazvali i mnogi drugi ljudi iz javnog života - Nikola Kojo, Nele Karajlić ali i bivši igrač Čelsija Džon Obi Mikel.

Inače, opremanje klinike može se pomoći i slanjem SMS-a na broj 1150.

Podsetimo, izgradnja klinike počela je u maju 2016. godine, a iz NURDOR-a očekuju da će njeno opremanje biti završeno do kraja godine.

Naš poznati sportski novinar i košarkaški komentator Slobodan Šarenac je oglasio na prodaju jedan poseban predmet na Oglasi za život!

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: