Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:43, 17. 4. 2023.

Slučaj Niška Banja: Šta kad je divlja deponija na privatnoj svojini

Đubre Niška Banja Godinama se smeće nakupljalo u dvorištu gde sada niko ne živi; foto: Goran Živković

Goran Živković iz Niške Banje godinama ima problem sa smećem koje se godinama nagomilavalo u komšijskom dvorištu gde niko ne živi. Najgore je, kaže, leti jer se tada šire neprijatni mirisi i glodari prelaze u susedna dvorišta, pa očekuje da sa lepim danima krenu i njegovi dugogodišnji problemi. Godinama se žalio različitim institucijama, ali su ga oni upućivali jedni na druge uz reči da nisu nadležni.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Cacanin

    19:14 // 17. 4. 2023.

    Ne znam kako je to kod vas, ali u Cacku komunalna reaguje i kada je komsijsko dvoriste nepokoseno, tako da mi ovo ne pije vodu. Cini mi se da vam komunalci ne rade.Mozda nisam upravu, ali korov i djubre predstavljaju opasnost po okolinu.

    • Ча Чак

      08:35 // 18. 4. 2023.

      И Ниш и Чачак и Јагодина - сви у државу Србију.Чачак и Јагодина и све запаније и северније од Ражња - друга држава.Зашто - о томе нека размисле нишлије и остали јужњаци.Није држава закон и преседник већ ЉУДИ.А да ли нишлије и остали јужњаци могу да се назову .....Не судим да ми не би било суђено.

  • ***

    19:29 // 17. 4. 2023.

    Za to niste nadlezni, a ako zapalim lisce u svom dvoristu ste nadlezni? Niko vam ne trazi da cistite, vec da vlasniku nalozite da to uradi.Ukoliko ga nema radnici Mediane sa nalogom suda ulaze i ciste.Treba malo raditi.

  • Гага

    19:29 // 17. 4. 2023.

    Све решава видео-надзор,скривеном камером;снима се месец-два...ко год буде уснимљен,чистиће бањске депоније следећу год.-две!За шта плаћамо ком.полиц?

    • Radar

      09:48 // 18. 4. 2023.

      Ti mora da si radio u policiji na radaru, kad ste ih krili iza ćoškova i žbunja?

  • ne li ti reko

    20:08 // 17. 4. 2023.

    rade komunalci i u palanku Niš, voze oko sokolovo, jure babe oko pijaca, pišu kazne za nepropisna parkiranja. Ostalo će od sutra, samo da se umnože...

  • Бањац

    20:10 // 17. 4. 2023.

    Да неко случајно уђе у тај посед, јавили би се сви наследници. За такве депоније град мора да има решење: пошаљеш раднике са налогом који ће то да очисте, јер се не јавља власник, напишеш извештај и предаш суду. Шта би се десило да се то запали, да ли би смели да гасе пожар?

    • Eto

      21:26 // 17. 4. 2023.

      Resio si mu to.

  • dr Jakov Zlatar

    08:03 // 18. 4. 2023.

    Ne lupetajte, kakva odluka suda, kakvi bakrači.Odlukom o javnoj higijeni grada Niša, propisano je da gradonačelnik može da da nalog čišćenja divljih deponija ili sličnog ugrožavanja zdravlja, održavanja manifestacije ili iz epidemioloških razloga.Naravno Grad će platiti, ali se može refundirati od vlasnika zemljišta.pa neka se onaj, ko je u katastru upisan pravda posle.

  • Гага

    12:09 // 18. 4. 2023.

    На чијој год да је својини,има да је нема!!!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: