Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:26, 2. 10. 2019.

Slučaj mini-hidroelektrane u Rakiti pred Savetom Evrope

Predsednik dolazi u Rakitu početkom novembra I predsednik Srbije dolazi u Rakitu početkom novembra; foto: Lj. F.

Zbog toga što se ne sprovodi odluka o vađenju cevi na delu cevovoda za mini-hidroelektranu u selu Rakita, Udruženje za zaštitu zakonitosti i ustavnosti poslalo je žalbu Komitetu ministara Saveta Evrope, koji nadgleda izvršenje presuda Evropskog suda za ljudska prva u Strazburu, a koji je prihvatio da odlučuje o tom slučaju.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • BugaraSS

    20:26 // 2. 10. 2019.

    Srbija u EU?Ne!

  • BugaraSS

    09:29 // 2. 10. 2019.

    Opa batke.

  • Оскар Питагор

    10:34 // 2. 10. 2019.

    Само лагано људи. Кад ови из Стразбура (али и остатак Европе) буду имали на располагању детаљније информације о понашању власти у Србији, о обесправљеној сиротињи, поштовању и непоштовању зак(л)она - радикално ће се променити став према Србији. И ЕУ ће подићи челични бедем према Србији. Бар за наредних стотинаг година. Док племенска свест, савест и одговорност бар мало не еволуирају.

    • Javite brzo i sto pre

      14:00 // 2. 10. 2019.

      Ma sta nam rece. Hoces reci da Makron i Merkel, Johanes Han, Putin i bilo ko nema pojma kada dodju u Srbiji ko je Vucic i kako vlada? Danas u doba interneta i satelita ti razmisljas kao da je srednji vek pa treba neko Merkelovoj da posalje goluba pismonosu?
      Merkelova najavila dolazak u Srbiju pred izbore, da podrzi (nezvanicno) Vucica. Jadna zena, neobavestena, svetica medju srpskim vukovima...

  • Mika

    16:39 // 2. 10. 2019.

    Jedino tako ce politicari i narod poceti da se uzimaju u pamet. Sto vise tuzbi Evropi zbog ovakvih zloupotreba, korupcije, unistavanja, nepostovanja najosnovnijih ljudskih prava/diskriminacije (pogotovu u zdravstvu, zaposljavanju, itd.)- i shvatice EU da nama nije uopste mesto kod njih. Ili cemo DEBELO morati da promenimo prvo narav/mentalitet, pa onda sve ostalo da bi stali rame uz rame sa EU

  • Bruno

    19:52 // 2. 10. 2019.

    Ne vade cevi, jer što reče jedan bot, zakon će se primenjivati gde je neophodno. Verovatno da vođa sekte, pravnik generacije, smatra da nije neophodno u ovom slučaju primenjivati ni zakon, a ni odluke suda. Zakon poštuju samo kad njima odgovara, u ostalim slučajevima nije neophodan.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: