Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:33, 6. 1. 2019.

Smeće i udarne rupe najveći komunalni problemi Nišlija u 2018.

prepuni kontejner Ovakva slika oko kontejnera je najčešće mogla da se vidi u Nišu; foto: čitalac

Krateri i rupe na putevima od kojih se cepaju gume i otpadaju ratkapne, smeće koje Nišlije bacaju gde stignu, prepuni kontejneri, nameštaj i šut izbačen pored njih, divlje deponije u centru grada, ali i polomljene ograde, mračne ulice zbog pokvarenih sijalica koje danima niko ne menja - tako je iz ugla građana koji su redakciji prijavljivali komunalne probleme Niš izgledao prošle godine.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • trosarinac

    20:36 // 6. 1. 2019.

    Sav besan cekam novost da su stranacki lideri danas delili besplatne badnjake da prokomentarisem ove neradnike.
    Lenstine jedne svi da se saberu i da popune one dve rupe u Francuskoj na Trosarini. Celo leto stoje, niko nista ne radi a svi primaju platu.

    • Bata Petrović

      11:39 // 7. 1. 2019.

      Pa vi ste ih glasali, vi sa trošarine.Ostaviste lepo Zaplanje, ulice vam tamo zarasle u šiblje, traktorima ne možete više da otvorite kapije na dedovini. Došli ste u grad, ovde imate asvalt,šta hoćete, pa gde ste videli u Srbiji asvalt bez rupa. To je dobro
      za bezbednost saobraćaja- sporije se vozi!A I PIJACU VAM NAPRAVI Džunić iz Tešice, tako da sad imate sve. Ma koje Zaplanje ovde je uživancija

  • Bata

    00:20 // 7. 1. 2019.

    Grad nam nikad nije bio štrokaviji,a ulice su pune kratera. Apelujem na nadlezne da rade svoj posao odgovorno,jer ako nisu sposobni da resavaju tekuće probleme neka se povuku sa stranacke funkcije i neka ustupe mesta strucnijim i odgovornim ljudima. Konkretno mislim na gospodina Daleta iz Medijane.

    • Sveta

      10:04 // 7. 1. 2019.

      Dale je najbolji direktor i zna da radi svoj posao odlicno.Radnici nikada nisu bili zadovoljniji u JKP Madiana .Malo i nasi gradjani da budu kao sav normalan i kulturan svet i da paze gde , koliko i kako bacaju svoje smece i onda ce biti sve u redu Puno pozdrava Hristos se rodi Srecni Praznici i sve najbolje

  • Aca

    19:50 // 6. 1. 2019.

    Ulice Grada bi trebalo da budu prioritet jer su u katastrofalnom stanju bez obzira ko pobedi na izborima!

  • nameštaj i šut izbačen pored njih

    17:59 // 6. 1. 2019.

    Moze li onda neko od nadkeznih da objasni stavku u racunima za objedinjenu naplatu: iznosenje komunalnog otpada. Sta treba? Da njima placamo, a onda sami da nosimo na deponiju i tamo da platimo?
    Epa, nece da moze...

  • Goran Milic

    18:01 // 6. 1. 2019.

    Više puta sam prijavljivao preko aplikacije "Komunalac" (valjda se tako zove) veliki problem u ulici Vase Čarapića. Nastao je nakon intervencije vodovoda. Reč je o kaldrmi (kocka) koja se već mesecima raznizava i sada je tu krater od neki 5 * 2 metara. Stalno se širi jer se kocke odvajaju kako prolaze kamioni i automobili. Jednom su pre godinu dana "popravili" al bez efekta. Ako može pomoć.

  • Zlatko Marić

    01:53 // 7. 1. 2019.

    Grad Niš je u katastrofalnom stanju. Ulice su u katastrofalnom stanju. Krater do kratera u svim delovima grada. Ne znam šta rade zaposleni u direkciji za izgradnju grada i na šta sve troše naš novac, novac poreskih obveznika. Jedno je sigurno, ne mešaju se mnogo u svoj posao. Što se smeća tiče, mnoge Nišlije moraju prvo da porade na svojoj svesti i grad će biti čistiji, a za to će trebati vremena.

    • vlada

      00:40 // 8. 1. 2019.

      Trosi se na Beograd na vodi i ostale megalomanske fiks ideje naseg dragog "vodje".

  • Söobodn Nikolićevi

    05:51 // 8. 1. 2019.

    Stara BOLJKA srBskog naroda uopšte !Na stranu nesposobna vlast i nadležni, ali da se u 21-om veku baca sve i gde god se stigne , je van svake pameti ! Ovo traje od kad znam za sebe , a već sam poprilično staro MAGARE ! Punim sedamdeset polako !

  • Anonimus

    09:38 // 7. 1. 2019.

    Stede se sredstva za asvaltiranje poljskih puteva. Zivi bili pa videli. Nije "nasa"politika od danas za sutra vec za narednih pedesetak godina.

  • Kimi

    00:53 // 8. 1. 2019.

    "ali i dalje će se birati najjeftiniji, a ne najkvalitetniji izvođač"
    Ovo nije problem, već obaveza, zbog mućki. Bitno je tačno specificirati kvalitet

  • Simica Stojkov

    16:09 // 8. 1. 2019.

    Netačno! Najveći problemi se nalaze u glavama lokalnih ljudi. Hoćemo da budemo i svet i da ostanemo zatvoreni u našim palanačkim interesima. To ne ide jedno s drugim!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: