Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

23:13, 14. 9. 2012.

| Društvo

Smena direktorke NTV

Autor:P.B. i B.G.Izvor:Južne vesti
240x0-dragana-nikolic.jpg
Dragana Nikolić, arhivska fotografija

Nakon skandala sa otpuštanjima novinara, prema nepotvrđenim informacijama, čelnici vladajuće većine u Nišu postigli su načelni dogovor o smeni direktorke Niške televizije Dragane Nikolić.

Izvor Južnih vesti tvrdi da je svoje nezadovoljstvo prvi pokazao predsednik Gradskog odbora SPS Slavoljub Vlajković, a da je na njegovo insistiranje vrh URS u Nišu prihvatio da promeni spornu direktorku.

Očekuje se da ishod bude poznat u narednih nekoliko dana, kada se očekuje sednica skupštinskog Odbora za imenovanje.

Podsetimo, direktorka NTV Dragana Nikolić otpustila je danas sa posla doskorašnjeg glavnog i odgovornog urednika Dragana Miljkovića. U toku dana novinari nisu uspeli da saznaju za razlog, a Društvo novinara Niša zatražilo je da se u ceo slučaj uključi i gradonačelnik.

Pre samo 4 meseca otkaz u Niškoj televiziji, čiji je vlasnik Grad Niš, dobila je i dugogodišnja novinarka Milena Vidojković. Ali, javnost do danas nije saznala razlog.

Dragana Nikolić postavljena je za direktorku juna 2011. godine, na predlog Ujedinjenih regiona Srbije.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Sonja

    14:06 // 19. 9. 2012.

    Nije mi jasno to, kako neki ljudi prave od sebe budale, kad vide da je očita istina i da ceo grad zna nešto što bi oni da demantuju. Ta vesna p nije rekla ništa, a osim bacanja uvreda, nepotrebnih i ogavnih, ali je zato o sebi rekla mnogo. Dragana, ako te ovakvi brane, bolje je da odustanes. teme ni Fila ne bi mogao da rehabilituje.

  • bejb

    09:18 // 19. 9. 2012.

    Ko drugome jamu kopa , sam u nju pada , e pa sve Vam se vratilo direktorka! SRAM VAS BILO

  • vladimir dimitrijevic

    14:45 // 17. 9. 2012.

    Kada plasirate neku informaciju,prvo je proverite.Dragan Miljkovic je sam sebi dao otkaz a ne direktorka Dragana Nikolic.Nakon smene sa polozaja glavnog i odgovornog urednika ponudjeno mu je novo resenje,za koje je imao osam dana zakonski rok,da prihvati potpise.Posto novi ponudjeni ugovor o radu nije potpisao u navedenom roku sledi otkaz po zakonu o radu,zakonu koji je drzava donela a ne direktorka Dragana Nikolic.

    • Predrag Blagojevic

      19:55 // 17. 9. 2012.

      Smatrao sam da je rečenica "novinari nisu uspeli da saznaju za razlog" dovoljno jasna.
      Osim toga, u prvom tekstu "Otkaz za urednika NTV" takođe prilično jasno piše "Direktorka Nikolić nije bila u kancelariji, a broj njenog mobilnog telefona nije bio dostupan, dok glavni i odgovorni urednik Miroslav Ćosić nije želeo da komentariše".
      Gde je trebalo da proverimo?

    • Dragan Miljkovic

      01:45 // 18. 9. 2012.

      Daj Vladimire razumes se u pravne nauke al kako god da se zoves ostavi mene i moju porodicu na miru. Ja sam dobio otkaz i kakve to veze ima sa tobom i tvojom porodicom ako je imas a želim vam sve najbolje .

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: