Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:24, 4. 10. 2019.

Smenjena direktorka škole u Kuršumliji jer nije prijavila da je prvak poliven vodom

skola miloje zakic kuršumlija foto lj.m. Direktorka smenjena nakon što nije postupila po proceduri o prijavljivanju vršnjačkog nasilja: foto: Lj. M.

Nakon što je vanrednim inspekcijskim nadzorom utvrđeno da je za vreme velikog odmora učenik gurnuo prvaka u korito česme u dvorištu škole, a da vršnjačko nasilje direktorka OŠ "Miloje Zakić" u Kuršumliji Radica Jović nije prijavila nadležnoj Školskoj upravi, nju je danas smenio ministar prosvete Mladen Šarčević.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Dragan,Niš

    17:26 // 4. 10. 2019.

    Sva su deca bitna ali izgleda da nisu svi direktori podjednako bitni ministru.U prošloj godini su iz niških vrtića pobegla dva deteta a u ovoj godini još jedno i NIŠTA,direktorka PU Pšelica Niš je i dalje na tom mestu!?

  • Nn

    17:02 // 4. 10. 2019.

    Pretpostavljam da je neko "bitno" dete u pitanju, jer se ovo svuda dešava, ništa se ne preduzima i niko nikad ne odgovara.

  • Sus

    10:21 // 5. 10. 2019.

    Zašto banalizujete vršnjačko nasilje,dete nije poliveno vodom kao što kažete u naslovu već gurnuto i potopljeno u betonsko korito gde je uz to sigurno i pretrpelo psihofizičke traume.
    Često su vaši tekstovi osuda bilo kojoj odluci vlasti što deluje kontraproduktivno,čini mi se da direktorka nije smenjena naslov bi bio "Dete davljeno,niko ne reaguje". Budite nepristrasan a ne opozicionarski mediji.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: