Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

20:16, 28. 11. 2019.

Smuk dug skoro 2 metra preprečio put autobusu na Somborskom bulevaru

Dušan Zoo Planet smuk Zmija je bila živa, ali se zbog hladnoće nije pomerala; foto: Zoo Planet

Žena koja je vozila autobus na Somborskom bulevaru u Nišu naišla je na zmiju koja joj je preprečila put, a zbog straha nije mogla da je skloni i nastavi vožnju, pa su joj pomogli prolaznici koji su pozvali "Zoo planet". Volonteri su je sklonili i pregledali, a smuk dug skoro dva metra će biti vraćen u prirodu.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Dragan inženjer

    12:32 // 29. 11. 2019.

    Somborski bulevar je zapušten pre svega ako ćemo iskreno doselilo se sve i svašta iz okolnih sela rurarnih sredina nema velikih prodavnica nema ni pijace ono igralište je živa smejurija postavljen mobilijar ali samo da bi lokalni političari imali da kažu ETO BATE ŠTA SMO SVE URADELI pa ajde sad da se malo fotkamo za fejs da vidi narod kako smo mi uspeli i šta smo im dali, bruka samo to mogu reći.

  • Građanin bulevara

    08:26 // 29. 11. 2019.

    Dajte učinite nešto za taj Somborski bulevar totalno je neurbano oko zgrada je veliko šiblje žbunje ko zna kako je ovo stvorenje došlo tamo možda je izašlo iz nekog parkiranog šlepera punog građevinskog materijala i ploča koje ko zna iz kojih zabitih zemalja nam dolaze tamo nema ni jednog većeg hipermarketa sve je pusto napravili ste igralište gde deca nenormalno luduju a noću se tu ljudi opijaju!

    • Predrag

      10:17 // 29. 11. 2019.

      U pravu ste za svaku napisanu reč uzgred na igralištu je dan noć stvarno ludilo dokoni roditelji se zajedno sa decom vrte na onom metalnom krugu kao da je to leteći tanjir a ne jedna obična vrteška, bučno je nema spavanja ni danju ni noću bolje je bilo da je taj prostor nekako drugačije organizovan eto ima i gmizavaca celo leto vodimo bitku sa komarcima a sada i ovo sve u svemu katastrofa.

    • Miloš

      10:35 // 29. 11. 2019.

      Gornjomatejevačka, Somborski bulevar novi deo i delovi među zgradama su kao nehigijensko naselje! Urbanistički kriminal na delu!

  • Dejan

    11:13 // 29. 11. 2019.

    Najvažnije da zmiju nije zgazila vozilom i da će je vratiti u prirodu. A zašto je zmija izašla - to uopšte nije bitno!

  • Ivan

    04:06 // 29. 11. 2019.

    Ovo je predznak. Po starim verovanjima kad zmije izlaze u zimskim mesecima to je znak predstojeće nesreće ili je zmiju samo zbunilo toplo vreme zbog globalnog zagrevanja. U oba slučaja je loše.

  • Mara

    21:25 // 28. 11. 2019.

    Opet ovaj Duki Humanista

    • AbeJasam

      05:59 // 29. 11. 2019.

      Opet ova Mara. Samo da napiše nešto....

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: