Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:35, 21. 1. 2015.

Snimci dokumentuju malverzacije?

ćurdić "Ćurdićevi" autobusi među najmodernijima, a zaposleni puni primedba; Foto: Arhiva JV

Pre svake isplate zarade, radnici prevoznika "Ćurdić" tvrde da potpisuju dve platne liste - jednu sa tačnim iznosom koji dobijaju u kešu, a drugu blanko, o čemu svedoče i video snimci. Pravnici kažu da je to protivzakonito, a u "Ćurdiću" negiraju da se uopšte događa. 

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Max Vespertine

    15:30 // 21. 1. 2015.

    Ni mene niko nije otvoreno terao da uz ugovor o radu kod privatnika odmah potpisem resenje o otkazu sa blanko datumom,ali se podrazumevalo u ocima poslodavca.To je Srbija sa nezavisnim pravosudjem!

  • Milos

    18:18 // 21. 1. 2015.

    Pitao bih sada onog usatog Vulina sta misli o ovome, i kao covek i kao ministar!?

  • peki paki

    21:22 // 21. 1. 2015.

    Ovi ljudi makar primaju neku paru redovno,šta da kazu radnici u gradskom preduzeću Gorica,kojima nije još isplaćen ni dinar za NOVEMBAR,sindikati ćute,radnici zastrašeni otkazom,pa dokle ovako

  • Dr.Pravdić

    12:13 // 22. 1. 2015.

    Ovo je organizovani kriminal.Gde je sada država,odnosno javni tužilac,poreska uprava policija, inspekcije rada?!Ćute jel to zato što su beogradske firme pa ne znaju ko stoji ,ili znaju,iza njih??

  • radnik u curdicu

    14:53 // 22. 1. 2015.

    trebalo bi inspekcija da dodje u curdic 5-og ili 20-og u mesecu i da bude tamo kad se radnicima dele plate,pa da se uvere na licu mesta kako i sta,ja koliko znam plata treba da ide na racun ne na ruke

    • Dr.Pravdić

      20:52 // 22. 1. 2015.

      @radnik u curdicu.Čurdiću ti li si??

    • drugi radnik u ćurdiću

      13:32 // 23. 1. 2015.

      kolega ne reče koliko "zarađujemo" s obzirom da dolazimo na posao kad pevci još ne pevaju a odlazimo s posla baš kad pevci počinju da razmišljaju da pevaju jutarnju himnu!

  • djoka

    11:30 // 22. 1. 2015.

    Ma tako i treba! Dok god cutimo i treba da nas kradu! Dzabe fakulteti i skole kad se bunimo samo na komentarima a "nesposobni" voze dzipove. Trpaj narod!

  • Oscar Pitagor

    12:11 // 22. 1. 2015.

    Корисно је кад народ масовно схвати да се свака власт може СЛОМИТИ чак и мирним отпором, нечињењем, изолацијом.Али то мора да осети и доживи СВАКИ државни службеник чим изађе на улицу, оде по хлеб...

    • zoran niš

      13:10 // 22. 1. 2015.

      ne razumem poentu tvog posta dali nekom ko raduu državnoj upravi ne prodavati hleb hranu ne razgovarati sa njim ne reći mu ništa kada te nešto pita i kako razlikovati njega od drugih građana

  • drugi radnik u curdicu

    13:44 // 23. 1. 2015.

    kad smo strajkovali jedan dan dosli ovi iz grada - citaj direktor u direkciji - i kaze da tako mora da bude da ce se sve resiti do kraja godine ali nije napomenuo do koje godine jer ova prosla PRODJE

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: