Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:42, 17. 4. 2020.

Sotirovski: Ispunjeni sanitarni uslovi u domovima i Toponici, zaposleni koriste opremu

dom zdravlja Vanredne inspekcije domova i bolnice; Ilustracija; Foto: Vanja Keser

Nadležne inspekcije kontrolisale su domove u Kulini i Trbunju kod Blaca, Dom za smeštaj invalidnih lica u Doljevcu i bolnicu u Gornjoj Toponici i svuda su, kako kaže članica novoformiranog Kriznog štaba Dragana Sotirovski, ispunjeni sanitarni uslovi, higijena je zadovoljavajuća, a zaposleni nose zaštitnu opremu. Dodaje i da će 200 ljudi iz kovid bolnica danas biti testirano i ukoliko rezultati budu negativni biće pušteni u kućnu izolaciju.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Petar SNS

    12:58 // 17. 4. 2020.

    "E ako si im rekla Dragana!" Xaxa kad bi se šalili, ajde molim te uozbiljite se, svi vidimo da je situacija i više nego alarmantna, nedostaju sredstva, sve manjka, ne može moja draga Dragana iz fotelje, praznim pričama ili gledanjem sopstvenih interesa (udomljavanje rodjaka, dece, bračnog druga itd..)

    • MilosNis

      13:39 // 17. 4. 2020.

      Mislim da spremate rokadu Sotirovski-Bulatovic. Nema komandanta sad ova gospodja diriguje orkestrom. Dok vi iz snsa lovite funkcije u mutnom optuzujete opoziciju za opstrukciju. Pa gde ces vece opstrukcije sistema od angazovanja nesposobnog kadra snsa u ovakvim vremenima?! Nek nam je bog na pomoc sa svima vama!!!

    • maja

      13:47 // 17. 4. 2020.

      bruka i sramota ovog grada..Nislije vam to nece oprostiti!.licni intetesi,samopromocija,nesposobni kadrovi na svim mestima.Nislije ,dosta je!

    • Smuk

      15:08 // 17. 4. 2020.

      @PetarSNS : Bre, bre...Petar - progleda!
      Ma, da nije ovaj lažni PetarSNS?
      Ali , eto i Corona se uplašila od draganu. Što se dragana ranije ne pojavi , da upropasti Coronu , svojim "znanjem", preduzimljivošću, agilnosti i "strukom" !

    • RobinHoodisGood

      12:17 // 18. 4. 2020.

      Samo ti nemoj da nam silis pamet o pravednosti, pravdi...

  • Mrtva usta ne govore

    13:08 // 17. 4. 2020.

    Evo ja vam verujem da je sve ok.

  • Jocki

    13:22 // 17. 4. 2020.

    Mico, pojavi se i ti svaka cast, zbog tebe cu glasam za SNS.

  • ПАТРИОТА

    13:24 // 17. 4. 2020.

    Новоформирани штаб? Шта је са првоформираним са Дарком на челу? Да ли то значи да је због непособности први штаб укинут? Какав је ово град, где су професори са медицинског, са катедре за епидемиологију, вирусологију, инфектологију. Где су директори инфективне клинике, пулмологије и других клиника? Зар је могуће да смо толико понижени и означени као неспособни те нас воде пољопривредници и новинари

    • Zlobnik

      17:50 // 17. 4. 2020.

      @Patriota : Ima ih ali... sećaš se da su potpisali pismo podrške !!!???
      I sada, iako su sposobni /možda/ , moraju da ćute , kao i stručni - "kritični štab" ! Kada čovek da pod kiriju du...gačka je to priča !
      Niš je pusten niz vodu ! Što od "struke" , što od "vlasti" ... ko zna zašto je to dobro???

  • odgovornost K.staba!

    13:44 // 17. 4. 2020.

    ooo,gospoDza se javila posle mesec dana !ko je kriv sto to nije uradjeno odmah?ceo Krizni stab na celu sa tobom i Komandantom!vi ste posast ovog grada

  • goran stamenković

    13:46 // 17. 4. 2020.

    "Sotirovski izjavila..." u šta se ona odjednom toliko razume da bi ona izjavila. Gde i kada je stekla iskustvo sa ovakvim situacijama. Ovde se svakodnevno gube životi Dragana. Ovo je uvreda za sve Nišlije, za obrazovane i školovane ljude, za sposobne i stručne, koje naš grad ima sigurno. Ovo je uvreda za zdrav razum.

  • boban

    13:59 // 17. 4. 2020.

    njeni inspektori ni na telefo se ne javljaju,a znamo da i u tržnim centrima ima obolelih a mete dezinfekcike gotovo da ne ppstoje primer" aman"

  • Bolje bi nam bilo da su oni ostali kod kuće

    14:00 // 17. 4. 2020.

    Njihov rad se najbolje opisuje sa: operacija uspela, pacijent umro!
    Kad ih čovek čuje, sve je po kontrolom.
    U praksi su nesposobni i slažu čim zinu.

  • Mara

    14:11 // 17. 4. 2020.

    Sve ako nije tacno

  • Branko

    15:44 // 17. 4. 2020.

    Sve mere preduzete, a ovoliki broj obolelih u ovim ustanovama. Zamalo da vam poverujemo. Vi sami ne verujete u ono sto izjavljujete, mada ko od vas "visokih funkcionera" razmislja svojom glavom. Zarad sopstvenih interesa slepo slusate naredjenja i govorite samo ono sto vam se kaze. A sto to nema veze sa zdravim razumom, koga briga.

  • Narod

    15:53 // 17. 4. 2020.

    E sad si preterala sve mere i dare. Dosta više obamnjues po tvojoj partiji sad hoceš i ceo Niš da obanjuješ. Jesmo mi ludi jel misliš da se Nišlije neznaju medjusobno da ne pričaju da ne dele informacije. Preterala si ali to sto je to u ovoj situaciji neće ti Nišlije zaboraviti.

  • AntiPA

    16:13 // 17. 4. 2020.

    Dragana, ukljucili su te u njihove lazi i propagandu. Ali ovo sto nam sada rade, ti dobro znas koliko je pogubno i opasno. Ako vecina SNSovaca ne ume da vidi dalje od svog nosa. Znam da ti mozes. Zato si ti i najodgovornija za sve sto se desi. Niti jedno mesto gradonacelnice ili stagod da su ti obecali ti nece doneti ni ugled ni srecu, jer nista te nece oprati od ovog sto sada radis.

    • Smuk

      17:53 // 17. 4. 2020.

      Bre, bre ...Antipo , be , misliš da ona ne zna šta radi ? Pa, tolke čkolje žena završi expresno brzo i ti sumnjaš u njenu telegenciju ? Razočaral si me "i kao čovek i kao komunista"!

  • Dubravka

    16:16 // 17. 4. 2020.

    A zemlja je okrugla. Bleferi.

  • Шишач снс-ОВАЦА

    18:02 // 17. 4. 2020.

    Уместо коронА.В.ируса, корона уђе у Топоницу. Ц,Ц,Ц...

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: