Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:54, 8. 7. 2022.

| Društvo

Sotirovski: Zbog najave nevremena u Nišu u pripravnosti vojska i policija

Autor:Tamara RadovanovićIzvor:Južne vesti
Kisa, Nis, foto JV Ljubica Jocic
RHMZ upozorava na obilne padavine; ilustracija; foto: JV / Ljubica Jocić

Vojska, policija, pripadnici Crvenog krsta i radnici javno-komunalnih preduzeća biće večeras i sutra u pripravnosti u Nišu zbog najavljenih obilnih padavina i nevremena, kaže gradonačelnica Dragana Sotirovski.

Navodi da je to odlučeno na hitnoj sednici, koja je održana povodom upozorenja Republičkog hidrometeorološkog zavoda da će do kraja dana Niš i okolinu da pogodi nevreme.

Kao komandant Gradskog štaba za vanredne situacije sazvala sam hitnu sednicu na kojoj su utvrđeni operatvni zadaci svih subjekata u susret najavljenim obilnijim padavinama 8. i 9. jula na jugu i istoku zemlje. U pripravnosti će biti timovi Vojske Srbije, pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova, Crvenog krsta i gradskih javnih i javno-komunalnih preduzeća - saopštila je ona na Instagramu.

Inače, iz RHMZ-a kažu da će u Nišu krajem dana i tokom noći biti većih padavina i da će duvati jak vetar, a da će najviša temperatura biti oko 24 stepena.

U subotu ujutru, 9. jula, biće oblačno sa kišom i grmljavinom, a povremeno će duvati i jak vetar. Prestanak padavina i postepeno razvedravanje očekuju se uveče. Najniža temperatura će biti 16, a najviša 21 stepen.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Naissus

    21:38 // 9. 7. 2022.

    Leteci Cirkus Monti Pajtona

  • Ljiljana Stanković

    14:49 // 9. 7. 2022.

    Umesto što ste JKP pretvorili u sigurne kuće za parijske kadrove zaposlite stručne ljude a umesto što srdedstva koristite za plate parazita upotrebite ih za održavanje infrastruktura.

    • Var tehnolog

      17:49 // 9. 7. 2022.

      Ljiljana, jkp imaju manjak radnika na odrzavanju . Niko ne zeli da se zaposli, a oni sto doskora radise, pobegose u Sloveniju, Nemacku i kod privatnika ! Na njihova mesta dodjose partijasi, koji uzivaju, jer plate se jos primaju !
      Uz pravnike, ekonomiste ,dodjose i ovi sa kalemarskim fakultetima ! Nema ko da zavari, popravi vodu i kanalizaciju, vozi kamion i popravi ga ! Propast !

  • Solomon

    11:08 // 9. 7. 2022.

    I da se u naselje Čalije bolje uredi. Da se na zadnjoj, odnosno polaznoj autobuskoj stanici napravi zaklon od kiše i da se to stajaliste asfaltira jer kad dodje autobus od blata ne može da se udje u njega. Bruka i sramota jer plaćamo veći porez nego ostali gradjani Niša.

    • Torpedo

      17:42 // 9. 7. 2022.

      A, i najverniji ste glasaci ,upravo ovakvih !

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: