Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:13, 22. 7. 2023.

| Društvo

Sotirovski objavila “selfije” sa bulevarske pijace, drugi prodavci najavljuju štrajk i traže - ne "selfije", već bolje uslove

Autor:Tamara RadovanovićIzvor:Južne vesti
sotirovski pijaca selfi
Negodovanje u komentarima; foto: Facebook / Dragana Sotirovski - Dragana Sotirovski Zvanična stranica

“Volim subotnje jutro i moju pijacu” - objavila je gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski na svojoj zvaničnoj Fejsbuk stranici, uz fotografije sa građanima. Nišlije je u komentarima pozivaju da obiđe i druge pijace u gradu, kako bi se uverila da su u jako lošem stanju, a neki prodavci najavljuju i štrajk.

Objava gradonačelnice, u kojoj je sa građanima podelila “selfije” i druge fotografije sa pijace i poručila da je to pravo mesto za razgovor sa komšijama, naišla je na komentare prodavaca sa drugih pijaca u Nišu, u kojima neki navode i da će štrajkovati.

Dođite, gradonačelnice, u Durlan, da vidite kako umiremo kao u Sahari. Niti ventilacija, niti klima. Da nije velike pijace, narod ne bi imao gde da ode da pazari. Preduzmite nešto hitno sa Tržnicom ili idemo u štrajk - piše građanin.

On smatra i da je gradonačelnica “relevantna i pravedna” i da samo ona može da reši njihov problem. Drugi kaže da mu je drago što Sotirovski obilazi pijacu, ali je moli da dođe u iznenadnu posetu i pijaci na Bubnju, za koju ističe da je zrela za renoviranje.

Neki od građana pozivaju Sotirovski da “prošeta” i do Gabrovačke reke, uz napomenu da meštani tamo nemaju ni pijacu, ni pekaru, ni apoteku, već samo porušenu samoposlugu. Poručuju joj da te sugrađane pita kako žive.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • ili ris

    21:55 // 24. 7. 2023.

    danas postoje sateliti pa zatim istorija tog kretanja itd

    • dronko

      13:47 // 25. 7. 2023.

      a dronovi haraju po kukuruzu itd, biju ko tresak, zemlja gori, vatru nema ko da gasi itd, a ladovina nema itd

  • ili ris

    21:26 // 24. 7. 2023.

    ukraina?danas sve je tu vatra,minatogodisnji rod zitarice je bio sitan ovogodisnji ko zna vocke nula a grcka je na tu rutu takodge

  • danija

    17:52 // 24. 7. 2023.

    Niti je ovo tvoj grad, nit tvoja pijaca. Nije ovo Dobrujevce ili kako se vec zove. Idi pa tamo budi pametna. Nismo te ni hteli.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: