Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:00, 6. 7. 2023.

Sotirovski pre 3 meseca obećala, ali većina direktora javnih preduzeća u Nišu i dalje nema rešen status

gradska kuca u nisu 1, jun 2022, foto jv ljubica jocic Gradsko veće treba, ali još nije iniciralo izbor direktora javnih preduzeća; foto: JV / Ljubica Jocić

Iako je pre više od 3 meseca gradonačelnica Dragana Sotirovski najavila da će nadležni početi da rešavaju problem v. d. statusa direktora u skoro svim javnim preduzećima u Nišu, to još nisu započeli, pa većina njih i dalje, skoro dve godine, ima "nerešen" status. Komisija za izbor direktora jeste formirana, ali se već dve godine nije sastala, a predsednik Radan Ilić kaže da nisu imali šta da rade, jer nijedan konkurs nije raspisan. Vršioci dužnosti direktora uglavnom kažu da im ovakav status ne smeta, jer ih ne ograničava u radu.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Milena

    10:06 // 6. 7. 2023.

    To što je ona obećala okačite mačku o rep.Nikada ništa nije ispunila,a poslednje što je obećala jadnim ljudima sa Vinika da im asfaltira ulice.Uzalud.

  • Бата Рака из Ниш

    11:45 // 6. 7. 2023.

    Обећала, па шта?!

  • Pepe iz Crnatovo

    14:39 // 6. 7. 2023.

    Dejan Nikolić dir.Nišstana je tu najveći stručnjak.Šteta što je pre ove funkcije bio samo vodja smene komunalaca.Ima jak fakultet i dugo ga studirao.

  • Milica

    20:31 // 6. 7. 2023.

    Obećala da će da reši ljude iz Bjegovića pa i dan danas ništa.

  • radivoje milenković

    09:29 // 7. 7. 2023.

    "istovremeno da razmišlja o projektima (master istorije, FZR), o tome šta će raditi, na koji način će pomoći gradu i naravno sugrađanima koji ovde žive (ajd još neki štos). Nema tu ničeg zakulisanog niti bilo čega (po običaju). To je trebalo odavno da se rešava, evo sada je stiglo na red (od silnog posla prepostavljam, a za sve smo krivi narod i ja)". A od kada se to konkursima rešava?

  • djole

    12:19 // 7. 7. 2023.

    Da smo i malo normalno drustvo,i da gradonacelnica ima i malo dostojanstva,ona bi smenila direktora Trznice najvecu lopurdu koja je otpustila radnike.

  • sandra

    12:20 // 7. 7. 2023.

    Direktor Trznice....najveca bruka i sramota,bahati se i pljacka Trznicu jer ga gradonacelnica stiti.

  • Boki

    16:45 // 13. 11. 2023.

    Potpuno je pogrešno tvrditi da nemaju rešen status. Odlično im ide, pare samo stižu, a po potrebi, imaju ograničenu odgovornost jer su v.d. Zapravo, daleko od toga da su "nesnađeni".

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: