Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:14, 7. 11. 2012.

| Društvo

Specijalna škola danima bez grejanja

Autor:Maja MicićIzvor:Južne vesti
g
foto: arhivska fotografija

Učenici i profesori Specijalne škole "14. oktobar" u Nišu već nekoliko dana sede u hladnim učionicama. Direktor tvrdi da kasne energenti.

Zoran Nikolić, direktor jedine niške škole za decu sa smetnjama u razvoju, kaže da grejanja nema jer nema lož ulja.

Gradska uprava nije na vreme platila NIS Petrolu tvrdi Nikolić, ali da ni sada, kada je ulje konačno plaćeno, još nije isporučeno. On tvrdi da mu je u NISu obećano da će isporuka biti u toku jučerašnjeg dana, ali gorivo ni danas nije stiglo.

Nikolić kaže da zbog svega trpi veliki pritisak jer su roditelji revoltirani činjenicom da njihova deca provode vreme u hladnim prostorijama.

- Zvao sam NIS Petrol jutros i rečeno mi je da trenutno nema vozila za isporuku. Ali su obećali da će stići danas - kaže Nikolić.

On dodaje da grejnja nema proteklih 10 dana, kao i to da je do sada uplaćeno tek 10 tona, dok je za celu sezonu potrebno oko 45. Ipak, on je izrazio očekivanje da će gradska Uprava za obrazovanje na vreme platiti ostatak goriva.

- Ovih 10 tona nije dovoljno za celu sezonu, ali neka nam isporuče barem to što je do sada uplaćeno, da se ne smrzavamo - kaže direktor.

U NIS petrolu za sada nismo uspeli da dobijemo komentar.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: