Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:55, 25. 1. 2016.

Spomen-park Bubanj "preseljen" u Beograd

spomen park bubanj "Pesnice" greškom u beogradskoj Paliluli

Na sajtu Spomenici kulture u Srbiji, koji je delo udruženih vodećih domaćih kulturnih i istraživačkih institucija, stoji da se niški spomen-park Bubanj nalazi u Beogradu.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Laik

    17:16 // 25. 1. 2016.

    Paaaa... Kol'ko vidim sve odgovorne instititucije za realizaciju "projekta"(moderno-stručni izraz za odraditi pos'o) su sa sedištem u Beogradu. A k'o što znamo(ma znamo mi mnogo više al' nas ubedjuju da smo slepi kod očiju ;))van Beograda ništa ne postoji... Čak ni mi... Niko od nas... Uskoro bukvalno...

  • Dragan

    18:24 // 25. 1. 2016.

    Ta greska moze da se ispravi evo cim se otopi sneg ja dajem bager i kamion da preselimo ove 3 pesnice za Beograd i resen problem

    • Todor

      22:17 // 25. 1. 2016.

      A usput može li neko kupatilo?

  • IPAnema

    18:54 // 25. 1. 2016.

    Od 2012 godine i projekta koji se finansirao iz IPA fondova nije ulozeno ni dinar.Park iz EU fondova je osvojilo siblje, pojedini senici zapaljeni, skinute letve, cesma nije u f-ji od 2013 godine.Bubanjske staze su mogle da se pretvore u trim staze, nijedna teretana na otvorenom nije izgradjena na Bubnju,nijedan mobilijar za decu, dva sportska terena zapustena,kosenje trave itd...

  • Marija

    19:32 // 25. 1. 2016.

    Evo, živa istina

    http://www.fun.24sata.rs/single/fotke/Smesno/kako-beogradani-vide-ostatak-srbije/21577

  • ahaft

    21:06 // 25. 1. 2016.

    Najgore u svemu,sto ovakvi zaboravljaju da su u Bg.dosli iz provincije i unutrasnjosti,pa im je blam da pominju svoje korene,ko da su im i preci rodjeni na Terazijama.Ovde im je egzotika,dodju kad su festivali,jer pobogu,ovde je merak,dobro se jede i pije!Kvazi velegradjani!

  • Petar

    22:07 // 25. 1. 2016.

    Ma čim je tu "umešan" Republički zavod za zaštitu spomenika i ministar Tasovac, nema šanse da išta ispadne dobro.... Ipak, u ovom slučaju su prevazišli sebe!!

  • Nenad l

    22:29 // 25. 1. 2016.

    Ovde je vise nego jasno da se radi o sitnoj gresci. Isti naziv opstine u dva razlicita grada.
    A s obzirom na komentar o beogradizaciji, mene nervira glupost onih kojima je pre deset godina pala na pamet ideja o davanju imena opstini imena koje vec postoji za drugu opstinu, kao i glupost onih koji su to ime prihvatili.

    • Petar

      00:44 // 27. 1. 2016.

      E, moj Nenade I, greška jeste "sitna", ali za ovakvu prezentaciju neprihvatljiva. Što se tiče Beogradizacije, nemamo ništa da dodam, jer je Nišu sve oduzeto (a "pošlo se" od EI, pa nadalje i sada se još ispr* Beogradom na vodi, dok cela Srbija ostaje u vodi) Što se tiče "krađe" imena opštine, pogledaj malo i videćeš da mnogo gradova u Srbiji ima opštine sa tim nazivom, čak se i zna poreklo naziva!

  • nenad 2008

    23:31 // 25. 1. 2016.

    Neznanje /!?/, ili nehotice učinjena greška, tek tragikomična situacija. Pomalo se osećam uznemirenim, obzirom da nam Beograd u svemu biva tutor.

  • Miki

    11:53 // 26. 1. 2016.

    Prema statistikama u Beogradu živi oko 2 miliona stanovnika, dakle još uvek nije konkurentan svetskim metropolama kojima stremi. Obzirom da Srbija očigledno nije i neće uspeti kao država ostaje nam da se nadamo da ćemo svi postati Beograd. Beograde usvoji nas! Kad već prisvajaš sve što ti ne pripada,Beograde imaćeš najveću površinu od svih drugih gradova. Polis ili možda ipak Pašaluk?

    • ni u snu

      10:12 // 5. 2. 2016.

      BG nema 2 miliona! Nisu BG Zemun,Obrenovac,Mledenovac itd.BG,Dedinje,45% kuca nema kanalizaciju,BG je palanka malo veca! Od BG SRB nemoze da zivi,sve su sebi uzeli,sve su oni,ostali su seljaci,primitivci,po njima!
      Niko se ne buni i oni dalje gaze...Svi samo zele da se BG docepaju i pocinju da pljuju po svojim mestima odakle su dosli,a oni su svi "Beogradjani"!

  • Milan

    12:09 // 26. 1. 2016.

    Dajda im damo i tvrdjavu,Cele-Kulu,Cegar sa sve topovi,Nisavu.......

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: