Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:25, 22. 9. 2016.

Spomenik "Sanjar o svetskom miru" srušen na Svetski dan mira

Sri-Cin-Moj-1 Srušena statua; foto: gradjanin.rs

Baš na datum kada se obeležava Svetski dan mira, pored šetališta na nišavskom keju na Bulevaru Nemanjića oboren je spomenik postavljen u avgustu prošle godine, koji na mir i poziva.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Jova

    13:13 // 22. 9. 2016.

    Ovo je uradio verovatno neki klinac koji ne zna nista o ovom spomeniku i zivotu generalno. Jednostavno je samo glup i besan ! Ne treba traziti dublje znacenje jer ne vredi idiotu davati paznju.

  • Aca

    13:19 // 22. 9. 2016.

    Šta predstavlja ovaj spomenik, nije mi jasno a i na njemu vrlo šturo piše? Mogli su umesto njga da postave spomenik npr. Milunke Savić ili Nikole Tesle.....

    • Sasha

      16:28 // 23. 9. 2016.

      E? Pa daj kanda da ga srusimo, cemu sluzi, a uz to i ne radi... Da je obicna skulptura, pa je ne bi trebalo dirati. To ne menja cinjenicu da u gradu imamo jako neugledne dvonozne sugradjane.

  • Dušan

    14:24 // 22. 9. 2016.

    Srušen narcisoidni sanjar!

  • Dr.Pravdić

    13:42 // 22. 9. 2016.

    Vandalizam i nasilje na svakom koraku je sve prisutnije.Još tragičnije je to što je starosna granica sve niža pada čak na rani školski uzrast od svega desetak godina.na žalost ja skoro nisam video pozornika niti na ulici a kamo li u kvarti ili na mestima za koja se zna da su meta vandala.Treba uložiti u video nadzor,identifikovati one koji nam ruše i ruže grad. Niko do sada nije otkriven i kažnjen

  • Nikad mi se

    14:54 // 22. 9. 2016.

    nije svidjao

  • Posmatrač

    17:25 // 22. 9. 2016.

    Dragi moji,
    moramo skupiti hrabrosti i kao društvo priznati sebi da nam se deca ponašaju veoma ružno. Generacije su sve nevaspitanije, bez respekta prema sebi, drugima i nasledju. Ne postoji opravdanje za roditelje: oni su krivi, ma koliko teško ovo vreme jeste za pravilno vaspitavanje. Roditi dete i ostaviti društvu da ga vaspitava: sramota i neodgovonost.

  • Milan

    18:40 // 22. 9. 2016.

    Ovaj spomenik ne bi trebalo nikome da smeta, primitivno i malogradjanski je uraditi ovako nešto. Očigledno smo iz dana u dan sve manje grad, a sve više zbirština svega i svačega.

  • Lahor

    13:20 // 22. 9. 2016.

    Bahatost,bezobrazluk,nezna covek šta da kaže ., ,

    • ne zna

      16:04 // 22. 9. 2016.

      Najbolje ništa dok ne nauči pravopis.

  • borujevo

    17:00 // 22. 9. 2016.

    Peace Run - како то срБски звучи.

  • sinDragan

    21:22 // 22. 9. 2016.

    Nijedna vlast, nijedna javna sluzba u gradu ne moze se izboriti sa vandalizmom i primitivizmom u ovom gradu. Zapanjuje doza inata i negativne energije prema svakom pokusaju da se nesto promeni na bolje i lepse.

  • shaft

    16:35 // 22. 9. 2016.

    Manje je bitno da li je spomenik vredan,potreban,koga predstavlja,bitnije je da nije dovoljno da zivis u gradu,da bi se smatrao gradjaninom!Manire moras da prihvatis a u slucaju Nisa-odavno nemoguca misija!

  • GoranČe

    15:31 // 22. 9. 2016.

    Treba podici jos spomenika u cast brojnim humanistima i velikanima pa obaranje jednog nece biti znacajna vest vec statisticka greska

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: