Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:00, 21. 6. 2019.

| Društvo

Sportska hala u Leskovcu završena, ne zna se kada će građani moći da je koriste

Autor:Bojana AntićIzvor:Južne vesti
hala partizan leskovac
Svi radovi na objektu završeni, foto: B. Antić

Iako će sportska hala Partizan u Leskovcu prve goste primiti večeras, na koncertu violiniste Nemanje Radulovića, još je neizvesno kada će građani moći da je koriste za rekreaciju i vežbanje.

Nakon višegodišnjeg čekanja, radovi na hali konačno su završeni - sređen je enterijer, prilaz, uvedena je struja, voda i grejanje, a jedino ostaje, kažu nadležni, da se sredi prostor iza hale. hala partizan Partnerno uređenje privodi se kraju, foto: Bojana Antić

Ipak, kako kažu, sve je spremno za večerašnji koncert kojim će biti zatvoren ovogodišnji "Ledamus".

Svi radovi unutar hale su završeni i sve je spremno za koncert - kažu nadležni.

Sa druge strane, profesionalni sportisti, rekreativci i deca, moraće da se strpe još malo, kažu nadležni, jer je potrebno organizovati rad sportske hale. Kada će građani konačno moći da koriste ovaj prostor za rekreaciju, zasad se ne zna. hala partizan leskovac Nema informacija kada će građani moći da koriste ovaj prostor, foto: Bojana Antić

Treba još da se srede te organizacione stvari, halu treba predati nekom na upravljanje, napraviti raspored i slično. To će biti urađeno u narednom periodu - tvrde nadležni.

Hala je inače projektovana tako da se u njoj mogu igrati svi sportovi, a prvenstveno košarka, rukomet i odbojka. Kapacitet joj je 500 mesta za gledaoce, a osim đaka iz obližnje škole, moći će da je koriste profesionalni sportisti, ali i rekreativci.

Podsetimo, sportska hala trebalo je da bude otvorena krajem 2018. godine, kada je Ministarstvo omladine i sporta, koje je učestvovalo u finansiranju, zvanično “predalo” Gradu na korišćenje.

Ipak, dodatni radovi oko hale odložili su otvaranje, a nadležni su obećavali da će sve biti spremno do početka leta 2019.

Inače, izgradnja hale počela je još 2011. godine i do sada je u nju uloženo 138 miliona dinara.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: