Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:26, 24. 8. 2012.

| Društvo

Sređivanje javnih toaleta

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti, NTV
wc.jpg
Javni toaleti u Tvrđavi prve večeri Nišvila 16.08.2012.

Javni toaleti u Tvrđavi već duže vreme ne rade. Mnogi koncerti i festivali okupljali su veliki broj ljudi koji nisu mogli da koriste javne toalete, jer nisu bili u funkciji.

Nedavno, u vreme održavanja najvećeg džez festivala mnogi su žureći odlazili do javnih toaleta u Tvrđavi, ali su tamo nailazili na uvezane trake koje su jasno značile – toalet nije u funkciji.

U tom trenutku morali su da se odlučuju za alternativne metode što su šetači u Tvrđavi i tek kako mogli da osete prolazeći pored javnih toaleta smeštenih tik uz suvenirnice i galerije.

To i nije bio prvi Nišvil čije smo goste dočekali na taj način. Oni koji redovno dolaze znaju da je situacija nepromenjena poslednjih godina. Ipak, iz Direkcije za izgradnju grada stižu optimistične najave. wc Toaleti nisu bili u funkciji

Izvršni direktor Direkcije za izgradnju grada Branislav Jovanović kaže da je investiciono održavanje javnih toaleta u njihovoj nadležnosti.

Kako je Jovanović rekao Niškoj televiziji javni toalet u Tvrđavi biće kompletno rekonstruisan do kraja godine. On je dodao da će uz pomoć Grada, i u saradnji sa Javno komunalnim preduzećem "Medijana", svuda gde je neophodno javni toaleti biti sređeni i adekvatni za upotebu.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Pera

    14:37 // 27. 8. 2012.

    Djole prijatelju,sta je isplatljivije,da se ugradis u izgradnju puta od 800m ili javnog wc-a?

  • Djole

    09:05 // 25. 8. 2012.

    Grad? koji? Trudimo se oko festivala, oko gostiju, sve to pada u vodu - nema WC-a. Nema tu objašnjenja, ali evo pitanja za Gos. Bananu Jovanovuća: Prijatelju, šta je lakše napraviti, ulicu od 800 m ili renovirati jedan WC? Odgovor na ovo pitanje nesmeš dati!!!

  • Maki

    23:06 // 24. 8. 2012.

    tu oko WC-a toliko smrdi da ne moze da se prodje. i da se otvori opet nece idu unutra nego okolo.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: