Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:49, 2. 6. 2012.

| Društvo

Sređuju se hoteli u centru Niša

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
hotel nis
Hotel "Niš" 70-ih godina prošlog veka foto: politikinzabavnik.rs

Kako kažu u „Srbijaturistu“, čiji je vlasnik američka firma „UHL holdings“, u narednih godinu dana hotel „Niš“ bi trebao da dobije nov izgled, a u planu je renoviranje i hotela „Ambasador“.

Posle duge i teške privatizacije koja je svoj epilog imala na sudu „UHL holdings“ kompanija Srbe Ilića, postala je i zvanično vlasnik preduzeća „Srbijaturist“.

Rukovodstvo nije časilo ni časa, već se prema rečima generalnog direktora „Srbijaturista“ Gorana Markovića, punom parom krenulo u obnavljanje ruiniranog i zapuštenog objekta hotela „Niš“ u centru grada. ambasador Hotel Ambasador

- Sledeće godine, marta meseca biće to hotel sa četiri zvezdice, kongresnom salom i svime čime jedan takav hotel treba da raspolaže. Mi već nekoliko meseci unazad radimo na tom hotelu ” - kaže Goran Marković, generalni direktor ”Srbijaturista”.

Prema rečima Markovića svoj stari sjaj trebao bi da dobije i hotel „Ambasador“. Marković je naglasio da će „Ambasador“ ponovo biti oličenje grada i imaće svoje goste.

U planu su i ulaganja u motel „Nais“ gde je već „ulepšan“ bazen spreman da od 2. juna dočeka kupače sa puno žurki, nagradnih igara, promocija i tematskih večeri.

Dolaskom novog vlasnika rešen je i problem plata. Marković kaže da se plate radnicima isplaćuju na vreme, a problem zaostalih zarada će, kako kažu, pokušati da reše vansudskim poravnjanjem.


Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • pera

    06:15 // 3. 6. 2012.

    Kako misle da rese parking za hotele u centru Nisa?

  • miodrag

    17:47 // 2. 6. 2012.

    Konacno :D

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: