Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

19:48, 24. 4. 2020.

Srpsko-ruski humanitarni centar donirao zaštitnu opremu policiji

Donacija Srpsko-ruski humanitarni centar foto MUP Donirali zaštitnu opremu MUP-u; foto: MUP

Kape, viziri, maske, kao i mantili, nazuvci i zaštitne naočare nalazili su se u donaciji Srpsko-ruskog humanitarnog centra smeštenog u Nišu, koji je predat policiji, saopštili su u Ministarstvu unutrašnjih poslova.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Av av

    22:40 // 24. 4. 2020.

    Jako mi se svidja to sto imamo jedan ovakav centar u Nisu, inace mislim da ubuduce treba da jacamo saradnju sa Rusijom, da bude jos intenzivnija i konkretnija... Сербия и Россия до окончательной победы....

  • Humanitarci?

    23:10 // 24. 4. 2020.

    Država je dužna da vodi računa o svojim gradjanina i koordiniše podelu zaštitne opreme, pa i “humanitarne” pomoći! I policajci su gradjani ove države, ali ovakav način donacije potpuno je neprimeren trenutku i okolnostima! Čist politički čin!

  • Pomoć

    23:16 // 24. 4. 2020.

    Molim vas da ne mešate humanitarnu i “političku” pomoć!

  • Taraba

    23:36 // 24. 4. 2020.

    Naziv “humanitarni centar” je jednak natpisu na tarabi! Pa ni ovaj “poklon” nije humanitaran, može biti samo poklon policiji!

    • Goran Stamenković

      09:20 // 25. 4. 2020.

      Pa stvarno si taraba. Znaš li prvo šta znači reč "human". Od nje je i nastao pojam humanitarna pomoć. To je pomoć svim ljudima, pa i policajcima, i oni su valjda ljudi. Njih šestorica su preminula od korone. A ovo što su Rusi do sad donirali kome je bilo namenjeno, majke ti...ajde kaži mi da i ja znam. I što su dezinfikovali sve moguće ustanove, jer ni za to nismo sposobni. Ajde bre stamota.

  • MiskoP

    06:21 // 25. 4. 2020.

    Donacija, 500€ nema da sve kosta

  • ???

    06:26 // 25. 4. 2020.

    Braco Rusi,vi li postojite ovde u Nis? Kude ste bre do sad humanitarci? Tesko onom koga Rusi brane i Grci hrane.

    • Sablja

      09:02 // 26. 4. 2020.

      A, najsmesnije je da ,iako im je sediste u Nisu, zbog slikanja pomoc odneli u Beograd(vidi sliku) ,a ono sto zatreba niskoj

  • Victor Belicoff

    08:22 // 25. 4. 2020.

    Samo zato što se naš Vučko "liže" sa Rusima ne mora značiti da su oni i loši po nas ili da ga direktno ili indirektno podržavaju! Vidim da ljudi koji mrze SNS počinju da mrze i Kineze i Ruse pa i sve sa kojima naša država "sarađuje"! Nama je potreban ovaj centar u Nišu jer nikoga ne ugrožava a puno znači i pruža još od poplava u Obrenovcu i silnih požara kasnije. Oni spasavaju živote a NATO pakt??

    • Pragmaticar

      09:49 // 25. 4. 2020.

      @victor mnogo jaka izjava! Ne mrzim ni Ruše ni Kineze, samo ne vidim koja je potreba da imamo nešto sto ne radi! Kad je nešto pokvareno ili se popravi da radi ili baca na djubre! U ovom slučaju, odlučujem se za djubre! Praktični i pragmatični razlozi!

  • AntiPA

    12:03 // 25. 4. 2020.

    Cemu sluzi taj Ruski “humanitarni” centar? Kada su gorele planine, nije ih bilo nigde. Srbija je platila veliku cenu Rusima za avion koji je pri kraju pozara gasio vec ugaseno. Sada ih nema vise od mesec dana i pojavljuju se sa donacijom od 3.000 kapa i maski (?!). Smesno. Zasto ih uopste drzimo ovde? Nije li bolje da imamo nasu civilnu zastitu koja ce stvarno necemu sluziti?

  • Gfgdj

    13:15 // 25. 4. 2020.

    Сви ви другосрбијанци који овде пљујете руску помоћ, што не кажете нешто што се ЕУ уопште није претргла око помоћи ни сада,ни пожарима, ни поплавама.

    • INFORMISI SE

      14:57 // 25. 4. 2020.

      Kad malo osim Pinka i Informera cujes ili procitas - videces koliko je to para od EU.

    • ***

      15:00 // 25. 4. 2020.

      Oko 80- 90 miliona evra.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: