Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:50, 7. 11. 2019.

Srpsko-ruski humanitarni centar u Nišu dobio novog direktora iz Rusije

srh centar Mančenkov (desno) ubuduće na čelu Centra u Nišu; foto: J. A.

Ruska strana predstavila je Andreja Mančenkova kao novog kodirektora Srpsko-ruskog humanitarnog centra u Nišu. Kako je rečeno, zajednička odluka dveju strana jeste da se dosadašnji direktori promene, bez obrazloženja o razlogu, a takođe još nije poznato da li je srpska strana realizovala dogovor. Mančenkov je rekao da očekuje nastavak dobre saradnje.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • dr Jakov Zlatar

    16:34 // 7. 11. 2019.

    Kakav humanitarni centar?Videli smo to, prilikom požara na Staroj planini. To je organizacioni dio bataljona/bojne za protuelektronska dejstva ruskih postrojbi veze.

    • Joca

      16:55 // 7. 11. 2019.

      Причаш глупости.Руски центар реагује тек када наша држава затражи помоћ.У супротном не могу Руси сами да реагују,јер су на простору стране државе.

  • Срба

    20:06 // 7. 11. 2019.

    Бескорисни. Откажите им гостопримство и избаците из Србије/Ниша. Показали су се тотално бескорисним- цела Стара Планина изгорела, а они послали Иљушина 5 дана након што је пожар стављен под контролу/ угашен од стране домаћих снага. Њихово присуство у Нишу је бесмислено- осим ако није циљ да се иритира Запад.

  • Posmatrač

    18:36 // 7. 11. 2019.

    Joco,to nije Ruski centar nego Rusko-Srpski!Čini mi se da je dr Zlatar u pravu.Izgore Stara planina a oni ni makac.A šta je svrha njihovog postojanja zvanično?Zašto nisu reagovali?Sve je,naravno jasno.

  • Slavisa Dejanovic

    21:45 // 7. 11. 2019.

    A ovaj dr.Jakov da ne pise na Hrvatskom mislio bih da nije cist ali ovako sve je jasno iz njegovog komentara....pa gospodo i da je nuklerni centar ili Ruska baza u Srbiji je i u Nisu i neka je nama ne smeta tj vecini a ovima kojima smeta neka se bune i nama smetaju baze nato svuda oko nas pa nista ne gase se tako da sto se mene tice mogli bi vec sutra da ga preprave u Rusku bazu

    • Zarobljena drzava

      08:59 // 8. 11. 2019.

      Kakva naopaka logika?! Slavisa, da li mislis da je dobro da jedna mala zemlja, okruzena iskljucivo clanicama NATO u ogromno podrucju, treba da ima ruske baze, za koje ni sami Rusi nisu zainteresovani osim da oni iritiraju zapad? Rusima nije stall do Srbije, njima je jedina politika haos na Balkanu u centru Evrope. Zasto mi ucestvujemo u tom njihovom zamesateljstvu?

    • ime

      10:01 // 8. 11. 2019.

      Što se mene tiče, mozeš odmah u školu...nepismeni znaju da su nepismeni a kada polupismeni dele pamet, e onda dodjemo do dna na kojem smo sada.

  • Nenad

    10:14 // 8. 11. 2019.

    ja ne vidim svrhu njihovog postojanja..
    prošle godine izgore radan planina, oni ništa..
    ove godine izgore stara planina, oni ništa..
    molim pojašnjenje

  • Срба

    14:05 // 8. 11. 2019.

    Баш лепо делује Банђур у овом руском сендвичу.... мора да му је лепо и топло у средини...

  • S-400

    11:34 // 9. 11. 2019.

    Bavili se efektom "staklene baste"da ne dodje do poplave.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: