Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:00, 16. 4. 2021.

Srušila se ljuljaška na igralištu u Nišu, građani kažu umalo pala na decu

ljuljaška mobilijar kod opstine Palilula foto citalac Još jedan oštećeni mobilijar u gradu; foto: čitalac;

Samo jedan dodir rukom bio je dovoljan da se sruši ljuljaška oko koje su se pre toga deca igrala, svedoči Nišlijka koja je u to vreme bila u parku nedaleko od zgrade Opštine Palilula. Reakcije nadležnih iz Opštine i JKP Mediana još nema, a njihovi odgovori na poslata pitanja u vezi sa tim događajem se očekuju.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Luka

    17:06 // 16. 4. 2021.

    Koliko je samo ovakvih trulih igralista po gradu. "Igraliste" u parku Sv Save vise lici na smrtonosne zamke nego na igraliste! Sramota!

  • Des - pot

    17:55 // 16. 4. 2021.

    Mobilijari koji se izrađuju u radionici Mediane nemaju atest o bezbednosti, a i da imaju, ništa nije večito.Treba na vreme zameniti dotrajale sprave.

  • Komšija

    18:28 // 16. 4. 2021.

    Ljuskaska je u takvom stanju bar 2 meseca,neko je podigne,pa opet padne i tako.Dok se neko ne povredi,tako ce i da ostane verovatno

  • Razbibriga

    19:26 // 16. 4. 2021.

    Novokomponovani funkcioneri nemaju motiva da se igralista sistemski obilaze i servisiraju, njihova deca i unuci se ne mesaju sa obicnim narodom!

  • Mara

    19:57 // 16. 4. 2021.

    kvalitet

  • Naissus

    21:58 // 16. 4. 2021.

    "Za nasu decu"

    Kad bi se obilazilo i odrzavalo na vreme, ne bi se raspadalo

  • Потребно

    23:13 // 16. 4. 2021.

    је сва дечија игралишта са мобилијаром на свим градским јавним површинама (паркови, међублоковске зелене површине, дворишта вртића...) од стране стручних екипа ( или инспекција) на почетку пролећа комисијски контрлисати и недостатке или стање записнички констатовати. Ту се играју деца!!! Наравно, нико и овде није надлежан. Да ли постоји евиденција колико су стари дечији мобилијари?

  • S.Nikolić

    09:49 // 17. 4. 2021.

    Ljuljaška je maltene moje godište, zašao u osmu deceniju, a proveru stanja iste učinjena pre bombardovanja! Šalu na stranu, vidi se sa daljine da je korozija učinila svoje i da je obo trebalo zameniti novom! Detalj da je dodatni lanac koji obezbeđuje dodatnu sigurnost otkačen ili pukao govori da nikakve provere nije bilo unazad za desetak godina! Važnije je uz BAKLJE slaviti rođendan VOĐE

  • ђура

    10:03 // 17. 4. 2021.

    Невероватно !. Какав је то однос према капиталним инвестицијама ? Шта да се очекује о заштити Џунићеве пијаце , Ждралеовог амфитеатра . ..

  • Boxer

    10:52 // 17. 4. 2021.

    Ta igralista su sramota za grad Nis!!! Totalno amaterski napravljena, vrlo opasna za decu !!!

  • Pera

    17:12 // 17. 4. 2021.

    Evo prlike da roditelji čija se deca igraju po takvim igralištima, tuže opštine i grad Niš i da od tih para koje dobiju od naplaćenih tužbi naprave novo igralište. Preduzmite nešto, ne kukajte i ne čekajte da to neko drugi uradi umesto vas.

  • Miki

    22:03 // 17. 4. 2021.

    Na terenima kod zgrada i gimnazije svakodnevno pustaju opasne pse bez povoca i korpe ljudi se bore sa njima i njihovim gazdama koji su cesto bahati i neurancunljivi a na 100m je komunalna policija ciji policajci sede po kancelarijama umesto da izadju na teren i intervenisu.

  • Sloba

    22:18 // 17. 4. 2021.

    Polako, da završe deltu prvo pa će i to da dođe na red. A ionako je to stavljala prethodna vlast, to je nižeg prioriteta

  • Bata Vučković

    08:36 // 18. 4. 2021.

    Mobilijar je,odmah po saznanju za problem obeležen trakom upozorenja da nije bezbedan za upotrebu i obaveštene su nadležne institucije(komunalno preduzeće zaduženo za održavanje) koje će u ponedeljak preduzeti potrebne radove kako bi mobilijar bio ponovo bezbedan za upotrebu.

    • Des - pot

      18:45 // 18. 4. 2021.

      Prvi put čujem da je komunalno preduzeće za održavanje mobilijara, u stvari nadležna institucija!!!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: