Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:36, 8. 7. 2016.

Šta čeka decu u čairskom parku (foto)

PARK-VANJA-KESER-JV15 Ostao beton; foto: Vanja Keser

Mališanima, koji žele da se zabave u Čairu, na raspolaganju su oštećeni tobogani, od klupa na amfiteatru skoro da je ostao samo goli beton, a u ovom niškom parku usred leta nemoguće je popiti vodu jer ni "puž", ni česma kod amfiteatra ne rade.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • laza

    15:20 // 8. 7. 2016.

    Doci ce Vucko i u Nis, pa mu se zalite na sve sto vam smeta. Samo vece pre dolaska lezite rano da ujutro uhvatite red.

  • shaft

    17:43 // 8. 7. 2016.

    Kakvog smo vecnika imali,dobro da je i Cair na svom mestu!Cuvari,kamere,ma ajte molim vas,deca politicara tamo ne idu,ne mesaju se sa obicnom.

  • snezana

    20:26 // 8. 7. 2016.

    Prosli su izbori ovo je narod izglasao, eto im sad bolje sutra

  • SLobodan

    20:42 // 8. 7. 2016.

    Драга господо Нишлије,за ово није крив ни Вучко ни градски већник већ они који су овај парк уништили.А они нису дошли ни из Београда ни из било ког другог града,већ су одатле-из Ниша!

  • Jela

    21:23 // 8. 7. 2016.

    Bruka.Važno,da imamo park za pse,sramota

    • Pentraksil

      23:34 // 8. 7. 2016.

      To sto postoji jedan jedini park za pse je razlog zasto su nam deciji parkovi u losem stanju?Obican zelenis ogradjen ogradom je vama najveci problem?Izvolite gospodjo pa se organizujte kao i vlasnici pasa pa finansirajte park i pomozite da se ocisti i popravi.Ali lakse je kukati na vlast dok sedite u fotelji i dozvoljavate da vas ista ta vlast zamajava.Ko je unistio igralista,da nisu psi iz parka?

  • miki

    23:01 // 8. 7. 2016.

    Pa ajmo sada da zaboravimo sve ovo, i da sredimo sve lepo. Ali posle sredjivanja, poredjajte 10-15 policajaca na svakom cosku, da cuvaju sve to, i nece biti problema. Svako vece kada prolazim tu, uvek vidim par delikvenata koji unistavaju sve sto im se nadje na putu, lome flase o beton, gde se sutra dan deca tu igraju. Policijom i batinama se sve resava.

  • trta

    08:59 // 9. 7. 2016.

    Ovaj problem postoji vec godinama. Grad nista ne cini da park sredi, osavremeni i ucini bezbednim za decu. Iz zemlje vire ventili, isecene cevi, sipke. Ne da boze da se neko dete saplete i nabode na neki od njih. Igraliste za najmladje u centru Caira je propalo. Stavili onaj celicni brod na sred betona.

  • b

    13:00 // 9. 7. 2016.

    Treba da prodamo Čair nekom Tončevu iz Surdulice ili Palmi iz Jagodine,pa da vidite kakav će park biti. Sa našim "snagama" nema nam leba.

  • Nislika-be

    13:05 // 9. 7. 2016.

    Lepo sredite, ogradite park, kao Central park u NYC, i katanac u 22h. Ionako je to jedno od 3 mesta gde deca mogu da se igraju u ovom gradu! Bruka! P.s. pitajte Palmu koliko mobilijara ima i mesta za igru dece!!!!

  • JelenaK

    14:48 // 9. 7. 2016.

    Kakav narod, takva mu je i vlast, takav i park...

  • nekoizmase

    22:44 // 10. 7. 2016.

    Slazem se da park treba potpuno ograditi i zatvoriti u neko doba uvece. Pored toga, treba ograditi deo za setnju pasa. Sve i da je sve sredjeno u parku, trava je puna pseceg izmeta. Tako da... decu ne vodim u Cair sve dok se to ne sredi (a to ce biti nikad, znam)

  • hehh

    08:28 // 11. 7. 2016.

    Srbi najvise vole da se ogradjuju i da zabranjuju i da ogranicavaju. Kad ljude ceka radna obaveza od ranog jutra oni legnu da spavaju posle Dnevnika, ne cekaju 22h da se zatvori park da bi isli da spavaju.

  • Dragan Cvetković

    16:03 // 17. 7. 2016.

    U "Parku Čair" i u "Parku Sveti Sava" do pre neki dan nije bilo česme koja radi (možda je neka proradila u međuvremenu) pa se pitam:
    Što komunalna policija nekoga ne bije i ne privodi ?
    Kakva nam je briga o deci?
    Kako se borimo za zdravlje na vrućini?
    Kada bi neko pao u nesvest ili ne daj bože umro pored suve česme po vrućini da li bi onda to išlo na sve naslovne strane "poznatih tabloid"?

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: