Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:39, 30. 12. 2015.

Šta da radite kada vam izvršitelji dođu na vrata? (video)

izvršitelji.jpg

Koja su prava i obaveze građana onda kada im, zbog raznih dugova, izvršitelji dođu i popišu stvari, a koje su im zakonske mogućnosti nakon toga, objašnjeno je u video-prilogu “Južnih vesti”.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Jova

    19:01 // 30. 12. 2015.

    A gde su ljudima prava da rade i zarade!? Pa niko ne voli da duguje! lako je onima sa vezama i bogatima da nađu poslove i dođu do novca i da se pritom prave pametni! U zemljama EU imas socijalnu pomoć ako nemaš posao, pa tek tada ako ne platiš a imaš novca za to idu sankcije. Kod nas se po sirotinji! Sramota! Jaši narod dok trpi!

    • Stevica

      20:41 // 30. 12. 2015.

      U zemljama Eu, U zemljama EU, daleko smo mi od kulture i EU.
      O toj socijalnoj pomoci kojoj pricas da se uvede u Srbiji(naravno da sam za uvodjenje iste), pola Srbije bi iskoriscavalo na ovaj ili onaj nacin.Prvo da se uvede "kultura" u drzavi i promeni svest ljudi.. tek je onda moguce tako nesto. Mani se bajki dok mozes, molim te..

    • @Stevica

      13:20 // 31. 12. 2015.

      Nisam siguran sta si hteo da kazeš!? O kakvim bajkama pričaš!? Jahanje naroda nije bajka i njihova sirotinja i nemanje. To je stvarnost!

  • baciš ih kroz prozor,

    09:48 // 31. 12. 2015.

    ukoliko je reč o naplati zastarelog duga. Naravno,pod uslovom da nisi u prizemlju. Realno, običan čovek gubi bitku sa nasilnicima iz pravosuđa. Može bilo ko da ti bez dokaza prikači dugovanje, prekršajac, bez poziva i tvog prisustva, odradi rešenje u korist tužioca, a onda ti se pojavi silni izvršitelj u pratnji još silnije policije i izvrši popis imovine. Bahatost države kojoj treba stati na put.

  • Pera

    06:53 // 1. 1. 2016.

    Ovo vazi samo za sirotinju a "krupne ribe" nabijaju milionske dugove i nista... nekima cak drzava vraca dugove to jest opet sirotinja...

  • milos

    01:35 // 15. 1. 2016.

    Od cega ce bre da placaju ljudi, ljudi nemaju za hleba bre ova nasa banana drzava je katastrofa sve bi uzela a nista ne bi dala.skoro pa na 3 meseci se povecava cena elektricne energije neznam ni ja po kom osnovu i gde god da odes u svetu jeftinije je sto se tice svih tih stvari i standard je mnogo bolji plus a mi za racune standard svajcarsaka a za posao i zivot standard etiopija BANANA DRZAVA!!!

  • vojkan

    17:22 // 30. 12. 2015.

    jako loše odrađen prilog,niti jedna od bitnih grešaka u radu izvršitelja nije pomenuta...

  • krkisa

    18:26 // 4. 1. 2016.

    Kakva pogresna konstatacija. Ulozis prigovor zastarelosti pa ti otpisu neku sicu a nabace ti parnicne troskove (sudsku taksu za tuzbu i presudu) zatim troskove njihovog advokata 7500 za svako rociste i 6000 za svaki podnesak i jos 4500 za neodrzano rociste ako ne budete uredno pozvani ( da vam stave u sanducetu da pidignete poziv u posti a vi ne stignete da ga podignete za 5 dana).

  • Spase Uzelac

    13:14 // 29. 1. 2018.

    Beogradske elektranee tuze za posao kojega nikada nisu obavile. TRAZIO SAM DA MI SKINU RADIJATOR, DOSLI SA CENOM ODSARAFLJIVANJA DDVA SARAFA 130 evra, odbio sam ih i privatno skinuo radijator sa njihove mreze. Sudu su poslali"verodostojnu" ispravu da su mi oni obavili te radove i dostavili nalog za radove koji ja nisam potpisao, nema moga potpisa. Molim komentar i savjet za ovo cudo. Hvala!

  • sredili nas skroz

    18:15 // 10. 1. 2016.

    Kad su pocinjali ti izvrsitelji sa radom,postari uopste nisu donosili ta resenja(sto? nemam pojma)i posto je to javna tajna,advokatica mi je predlozila zalbu.To je odradjeno pre godinu i po i najnovija informacija povodom zalbe iz Bg-a je da ce za 5-10 godina razmotriti moju zalbu(crni humor) a izvrsitelj mi naravno jos onda naplatio sve zivo

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: