Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:37, 22. 3. 2023.

| Društvo

”Šta diše Leskovac” - nagradni konkurs za najbolju fotografiju

Autor:M. M.Izvor:Južne vesti
Vazduh Le
Autor najbolje fotografije biće nagrađen prečišćivačem vazduha; foto: Čitalac

Iako zvaničnih merenja zagađenosti vazduha u Leskovcu još nema, prema indikativnim merenjima taj grad je među najzagađenijima u Srbiji, a kako bi ukazali na taj problem, iz Udruženja Tim 42 raspisali su konkurs za najbolju fotografiju vazduha u Leskovcu.

Autor najbolje fotografije, kako navode, dobiće prečišćivač vazduha, a konkurs je otvoren do 31. marta i fotografije se šalju putem ovog linka. Vazduh Leskovac Rezultati konkursa biće objavljeni 10. aprila; foto: M. M.

Autor/ka pobedničke fotografije osvojiće prvu nagradu - prečišćavač vazduha. Za dobitnike ostalih nagrada pripremili smo vredne poklon pakete. Rezultati nagradnog konkursa biće objavljeni 10. aprila - navode iz Tima 42.

Konkurs se sprovodi u okviru projketa ”Šta diše Leskovac” a pod istim nazivom održana je i tribina na kojoj je zaključeno da je vazduh zagađen, kao i da su Leskovčani prepušteni sami sebi.

Iz Tima 42 dodaju i da se nagradni konkurs sprovodi u okviru projekta ”Dijalog za bolji vazduh” koji je podržan od strane Beogradske otvorene škole u okviru programa ”Dijalog promena“, uz finansijsku podršku Evropske unije.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • smrad iz itgar tyres

    13:16 // 22. 3. 2023.

    U Pirotu disemo gume...kod Lidla nesnosan smrad gume...kako izdrzavaju oni vlasnici novih stanova.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: