Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:52, 25. 12. 2015.

Šta kad se komšije oglušuju o kućni red? (video)

video

Na šta kao stanar u zgradi imate pravo, ali i obavezu informacija je koju, sudeći prema čestim nesuglasicama među komšijama, ne znaju svi.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • 3p

    17:28 // 25. 12. 2015.

    kakve gluposti ste vi poceli da pisete ne verujem.


    a stankela komaraaa

    • Mara

      01:37 // 1. 1. 2016.

      U Blagoja Parovica 50% kesa sa smecem lete sa terase. Alternativa su i liftovi u kojima uvek ima po neka puna kesa. Neophodan je video nadzor zbog nesavesnih gradjana. No, u stambenim zgradama ne mozes da biras komsije.

  • Aleksandra

    22:34 // 25. 12. 2015.

    Moja komšinica je donedavno skoro svake noći ukjučivala veš-mašinu. S obzirom da je teško locirati izvor buke, obratila sam se skupštini stanara, koja je opravdala komšinicu odgovorom: jeftina struja. Šta sa tim neskladom u odlukama institucija?

    • bb

      19:30 // 8. 1. 2016.

      Pere kad je jeftina struja ...to nije zabranjeno nocu...uostalom to svi rade

  • Marija

    01:51 // 26. 12. 2015.

    A šta sa preglasnom muzikom preko dana?

  • Milos

    01:54 // 26. 12. 2015.

    Jesam li ja to dobro procitao ili je zabranjeno drzati biciklu u podrumu?! A gde da je drzim, na krovu zgrade?!

    • zakon

      15:52 // 3. 1. 2016.

      biciklu u stanu samo odredi gde imas vise mesta

  • Slavoljub Milenkovic

    13:21 // 26. 12. 2015.

    U Nisu,komunalna Policija ,ne radi svoj posao!Ne odazivaju se na apel gradjana iz ulice Maksim Gorki broj 1 iz Nisa,da otvore zajednnicku prostoriju,koja je prepuna ko zna cega?Prostorija se nalazi levo,po ulasku u zgradu,iza postanskih sanducica.Samo izabrani predsednik i blagajnik,vec nekoliko godina u nazad,ne drze sastanke kucnog saveta!Proveriti i samoinicijativnu ugradnju radijatora od 1-13s

    • bb

      19:34 // 8. 1. 2016.

      Izvini a kog treba da pitaju za radijatore ....nerazumem samoinicijativna....u mojoj zgradi nema parnog grejanja...ako se ja odlucim da uvedem u svoj stan etazno i da za to dam par hiljada evra koga trwba da pitam tebe

  • Radmila

    01:44 // 1. 1. 2016.

    Najveci problem je ustanoviti koliko uopste ima stanara u zgradi i ko su oni. Stanovi se izdaju bez ikakve kontrole. Kucni red se ne postuje, zaj.troskovi se ne dele na sve koji su u zgradi. Svi su kobajagi gosti ili kolege, uce zajedno i slicno.

  • Jelena Ristic Randjelovic

    22:21 // 4. 1. 2016.

    Starije dete ima cetiri godine,a mladje za mesec dana imace dve godine.Komsije koji zive ispod naseg stana,su mi vec dolazili na vrata da mi odrze predavanje,o ponasanju u stanu.ja se zaista trudim da umirim decu,starije dete me slusa,ali zato mladjem detetu nikako ne uspevam da objasnim da kad hoda nesme da se cuje.Molim za savet.unapred veliko hvala

    • nisliski mohikanac

      22:57 // 5. 1. 2016.

      Dete treba da je pre vecernjeg kucnog reda u krevetu i spava duze od kreja nocnog kucnog reda tj 6h ujutru,tako ste vec resili i ydravlje deteta i nocni kucni red,danju tokom dnevnog odmora da nosi patofne i da osmislite neku laganu zabavu kao sto je crtanje ili slaganje kocki da igrom ne pravi galamu,i tad da ruca to vam je pola sata mira plus,moze i setnja u to vreme ali ne ispred zgrade,pozdrav

    • Sasa Matijasevic

      12:19 // 10. 1. 2016.

      Mohikanac lupa kao Maksim po diviziji. Moja deca imaju 2, 4 i 6 godina. U krevetu su najkasnije do 21, ustaju oko 6. Iz vrtića se vraćaju do 16, dok ih nahranimo bude 17. Skoro ceo kućni red smo pokrili ali opet imaš debile kojima smeta čak i kada deca PLAČU! Ja ne umem da letim pa to ne mogu ni svoju decu da naučim. Kada živiš u stanu neko tebi i ti nekome gaziš po glavi.Kome smeta neka kupi kuću

  • Marko mladenovic

    01:02 // 6. 1. 2016.

    Znaci, znaci, znaci, znaci, znaci, jaooooo kako je pismen ovaj komunalac - tugooooooo, mars u osnovnu skolu !

  • ***

    18:49 // 7. 1. 2016.

    Sve ovo je vazilo i pre dvadeset godina,kada nije ni bilo Komunalne.Pozoves SUP,posalju patrolu i resi se za cas.Sada se ne zna ko je za sta nadlezan ili bolje receno NI KO PIJE NI KO PLACA.Brigo moja predji na drugoga.Kada se bude naplatilo i obelodanilo kome i koliko za odredjeni prekrsaj-videce se rezultati.Kako se samo vezujemo u kolima?PO DZEPU SAMO.

  • jelena ristic randjelovic

    09:03 // 11. 1. 2016.

    Ja sam kucni red ispostovala.deca mi spavaju od 15-17,u 21su okupani i vec su u svojim krevetima.ali komsija dodje u 9ujutru da mi se svadja.jer on uvece negde peva,pa mora da spava.meni deca tad ustaju.ja moram da spremam dorucak.a njemu smeta dok hoda mladje dete.i sta sad?

    • pavle

      11:07 // 17. 1. 2016.

      on te maltretira i uznemirava zovi policiju , nesme da ti dolazi na vrata

  • pavle

    11:10 // 17. 1. 2016.

    komunalana policija ne radi nocu , i ne mozrs da ih zoves zuznemiravanje posle 22 h , policija moze svaki dan da dolazi ali ne podnosi krivicnu prijavu dok je ti ne podneses , tj zakon je toliko glup da te natera na kraju da ti uzmes zakon u svoje ruke .

  • Pera

    11:51 // 24. 6. 2016.

    Šta kad komšija napravi igralište iza zgrade i svakodnevno deca lupaju loptom u zid, prozore i lopte vam uleću na terasu i razbijaju sitne stvari (piksla, vaza saksija). Kad kažete komšiji da opomene dete lupanje postaje jače.
    Na kraju vas on prijavi policiji da vičete na decu iako to niste radili već molili decu da ne lupaju loptom. Komunalci ne izlaze jer nemaju lice za rad sa decom.

  • Marija Veselinovic

    12:57 // 1. 6. 2017.

    Sta ako komsija opere svoju terasu u letnjem periodu jednom nedeljno koja je zatvorenog tipa, i kroz otvor koji je tako na terasi predvidjen izlazi voda, da li komsija ispod ima pravo na prituzbu, koji pritom ima istu terasu?

  • Vesna

    03:34 // 30. 5. 2021.

    Molim vas da mi pomognete savetom
    doselili su se ljudi ispod mene i stalno već mesecima pomeraju nameštaj i stolove lupaju od jedan do tri noći da ne mogu da se odmorim noću ni danju otac mi leži stariji je čovek
    oni dovode društvo smeju se toliko kao da su drogirani satima
    drugi dan se histeričnao svadjaju. ...sve da podnesem ali noću od jedan ne razumem TV osvrnu da odjekuje ko namerno

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: