Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:19, 21. 10. 2015.

| Društvo

Šta raditi nakon oštećenja auta od udarne rupe? (video)

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti

Institucije u službi građana Niša - Udarne rupe

Ukoliko nakon naletanja na udarnu rupu auto bude oštećen najpre treba pozvati saobraćajnu policiju, ali i razmišljati o dobrom advokatu i tužbama protiv preduzeća koje brine o putu na kojem se desila nezgoda.

Oštećenja vozila od rupa na putu nisu retkost, posebno u prolećnim i jesenjim mesecima kada rupa i najviše ima i kada se zbog kiše teško vide.

U niškom Odeljenju saobraćajne policije kažu da je za vozače najvažnije da ostanu na licu mesta i pozovu policiju.

Nakon toga mehaničar bi trebalo da utvrdi štetu, a onda sa policijskim zapisnikom i mišljenjem mehaničara treba tražiti naknadu.

Na kakve sve probleme nailaze vozači prilikom naplate štete, kolika je i kakva ingerencija osiguravajućih kuća, šta o svemu misle oni koji brinu o putevima i ko sve može da bude kažnjen prilikom oštećenja pogledajte u prilogu “Južnih vesti” koji je urađen u sklopu projekta “Institucije u službi građana”, a koji je sufinansiran sredstvima Grada Niša. 

​Video-prilog urađen je u sklopu projekta "Institucije u službi građana Niša" koji je podržao Grad Niš putem konkursa za sufinansiranje projekata za ostvarivanje javnog interesa u oblasti javnog informisanja na teritoriji grada Niša u 2015. godini.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • mrkonjic

    17:53 // 26. 10. 2015.

    bio sam prisutan kada je voyacu otpao tocak od udarne rupe jer je isti nije ucocio ybog kise koja je padala.dolaskom patrole voyac je dobio prijavu za neprilagodjenu brzinu.pravna drzava nema sta placas astronomsku registraciju rabijes kola po rupama na putu i dobijes prijavu bravo za srbiju i njen sistem

  • Igir

    07:59 // 25. 10. 2015.

    E niste videli kratere po leskovcu i okolini! A sto je najgore poceli kao nesto da rade(ko i uvek se sete preko zime),isekli asfalt i ostavili tako da se malo zakisne pod vodom pa kad bude sledeca plata napunice rupe.

  • stanisa

    16:48 // 24. 10. 2015.

    Najbolje je ne udariti na udarnu rupu, mi smo u firmi imali slučaj gde je firmino vozilo naletelo na kamen(kamenčinu) i otpao mu je desni prednji točak. Vozač je platio kaznu 10 000 dinara zbog neprilagođene brzine i dobio uslovnu kaznu.Ne možeš ništa, država se ograničava od svega.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: