Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:19, 21. 10. 2015.

Šta raditi nakon oštećenja auta od udarne rupe? (video)

udarne rupe Udarna rupa - noćna mora svakog vozača; foto: JV

Ukoliko nakon naletanja na udarnu rupu auto bude oštećen najpre treba pozvati saobraćajnu policiju, ali i razmišljati o dobrom advokatu i tužbama protiv preduzeća koje brine o putu na kojem se desila nezgoda.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Ivan Milic

    13:56 // 21. 10. 2015.

    Udarne rupe ne nastaju od soli, ko sto vecina tvrdi, vec od lose uradjene posteljice puta. Dzaba oni krpe te rupe, te rupe ce se i naredne godine na istom mestu pojaviti. Zapamtite neku rupu u vasoj blizini i sve ce vam biti jasno sledeceg proleca.

    • Marija

      15:38 // 21. 10. 2015.

      Ispred moje kuće krpe neku rupu zadnjih 15 god, a možda i duže jer je prsla cev nakon postavljanja asfalta. Samo krpe, buše lome. Radi se aljkavo

    • Ranko

      08:12 // 22. 10. 2015.

      Putevi su nam loši jer se mnogo krade pri njihovoj izgradnji. Toliko su alavi da jedva nešto para ostane i da se napravi taj "put"

  • Peron

    16:11 // 21. 10. 2015.

    "Ne ide šut sa rogatim."

  • Vozac

    17:12 // 21. 10. 2015.

    Skoro nemoguca misija! Moj prijatelj je naleteo na odron izmedju Grdelickog mosta i Predejana,ostetio auto, zvao policiju i naravno platio kaznu za prekrsaj neprilagodjena brzina uslovima puta?! To je stalna notifikacija kada policija izadje. Tezak je put do pravde, tj naplate stete ako je i moguc, pogotovo na jugu Srbije!

    • bojan

      20:03 // 21. 10. 2015.

      Ne lupaj. Pa jedino ako je udario u drugi auto. Ovako ne moze da plati kaznu ako je ostetio auto i ostao na putu. A postoje i one varijante kada nalete na rupu sa 100 km/h pa od siline udarca slete sa puta pa u tom slucaju je normalno da je ugrozio saobracaj. Postoji i krivica putara ali i neodgovornost vozaca.

  • Dst

    19:39 // 21. 10. 2015.

    Nikada gora i ne odgvornija vlast na lokalnom nivou, kom se zaliti gomila sarlatana i foliranta ! Ja sam razbio felne kod medicinske skole iskpopali rupu(krater)nigde znaka za radove nista i sto da nece neko da mi plati hahahaha idite ljdui molim vas uzeli ste kintu manite se vise politike!!!

  • vrana

    20:25 // 21. 10. 2015.

    Za odrzavanje ulica na teritoriji Grada je zaduzena Direkcija za izgradnju Grada Nisa. A to vam je drzava u drzavi. Ne postoji odluka po kojoj se mogu kazniti za to sto ne rade posao za koji dobijaju novac iz budzeta.

    • kad ne znas-cuti

      05:50 // 22. 10. 2015.

      A,da li slucajno znas koliko novca dobijaju? Bez para se ne moze nista.

    • janicije

      10:44 // 22. 10. 2015.

      @vrana Zivota ti,objasni mi samo kako Direkcija funkcionise i ko joj odobrava investicije.

  • licno iskustvo

    08:22 // 22. 10. 2015.

    Polse stete od udarnih rupa tuyio sam grad, a onda je meni stigla tuzba zbog navodno neprilagodjene brzine uslovima puta.Inace na tom putu se nemoze preko 20km/h

  • Medijanac

    15:59 // 22. 10. 2015.

    Ne može se sve preko noći. Sada su nam ulice mnogo urednije nego za vreme bivše vlasti, bolje se održavaju, pa su ovakve situacije su sve redje i gotovo da ih nema, a sadašnja vlast je obezbedila da se šteta nadoknadi čak i ako se desi što ranije nije bio slučaj.
    Uspešno se rešava se jedan po jedan problem jer smo nasledili puno problema.

    • ime

      19:01 // 22. 10. 2015.

      Ma sta mi naprica?!?

    • Milos

      05:38 // 23. 10. 2015.

      Je l' ukusan sendvic?

  • vrana

    17:40 // 22. 10. 2015.

    Iz budzeta Nisa najvise para ide za Direkciju. Direkcija na tenderu bira firmu koja radi popravku ulica.

  • stanisa

    16:48 // 24. 10. 2015.

    Najbolje je ne udariti na udarnu rupu, mi smo u firmi imali slučaj gde je firmino vozilo naletelo na kamen(kamenčinu) i otpao mu je desni prednji točak. Vozač je platio kaznu 10 000 dinara zbog neprilagođene brzine i dobio uslovnu kaznu.Ne možeš ništa, država se ograničava od svega.

  • Igir

    07:59 // 25. 10. 2015.

    E niste videli kratere po leskovcu i okolini! A sto je najgore poceli kao nesto da rade(ko i uvek se sete preko zime),isekli asfalt i ostavili tako da se malo zakisne pod vodom pa kad bude sledeca plata napunice rupe.

  • mrkonjic

    17:53 // 26. 10. 2015.

    bio sam prisutan kada je voyacu otpao tocak od udarne rupe jer je isti nije ucocio ybog kise koja je padala.dolaskom patrole voyac je dobio prijavu za neprilagodjenu brzinu.pravna drzava nema sta placas astronomsku registraciju rabijes kola po rupama na putu i dobijes prijavu bravo za srbiju i njen sistem

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: