Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

20:09, 23. 2. 2016.

| Društvo

"Stanari": Nije nam interes da budemo vlast

Autor:B. G.Izvor:Južne vesti

Predsednik Udruženja stanara Saša Kostić u emisiji "15 minuta"

Potvrđujući da su mnoge političke stranke nudile "saradnju" niškom Udruženju predsednika skupština stanara, lider tog pokreta Saša Kostić kaže da će oni nastaviti da kritikuju vlast, ko god to bio.

Pojašnjavajući odluku da se ne kandiduju na izborima Kostić je u intervjuu "15 minuta" rekao da je cilj tog udruženja da "natera vlast da radi svoj posao i da bude servis građana".

Nama nije interes da budemo vlast, nego da aktuelnu vlast, koja god ona bila, nateramo da radi svoj posao i da bude servis građana - kaže Kostić.

Komentarišući optužbe predstavnika vlasti da se oni zapravo bave politikom, Kostić kaže da je to istina, ali da je razlika u motivima.

I to je osnovna razlika između nas i njih. Oni štite interese stranke i svoje lične, a mi isključivo interese građana okupljenih oko nas - kaže Kostić.

Iako nije želeo da navede imena Kostić je rekao da su predstavnici tog udruženja, koje predstavlja više od 40.000 građana, bili pod svakodnevnim pritiskom raznoraznih političara.

I vlast i opozicija su nas zvali i tražili da se nekom od njih priklonimo. Pokušavali su da stupe u kontakt sa nama preko prijatelja, poznanika,... Ja, recimo, poznajem mnoge političare po privatnoj liniji, pa su mimo posrednika kontaktirali sa mnom. Kontaktirali su preko raznih članova porodice naših članova - kaže Kostić.

Do kada će trajati protesti, da li se nešto menja u zahtevima "stanara", šta će dalje biti sa cenama grejanja, možete pogledati u razgovoru koji je sa Kostićem vodila Jelena Canić.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • MA BRE

    13:13 // 24. 2. 2016.

    Ok da analiziramo.Bio star ili mlad uvek imaš izbora.Živeti u zgradi danas složićete se nije humano.Problema na pretek.Higijena užas,zajednička voda,struja,liftovi stari,zidovi tanki..Govorimo o problemima u starijim zgradama,novije su već odvojeni vodovi.Da ne govorimo o komšijama frikovima koji godinama ne plaćaju svoje obaveze pa teret toga snose drugi.Imam i ja stan i kuću i znam o čemu pričam

  • MA BRE

    11:21 // 24. 2. 2016.

    *** i milos..Vazda je bilo jeftinije grejati se na toplanu.Godinama se niste bunili.Sad kad je poskupelo i došlo na nivo koliko i ja plaćam godinama, e sad je problem.*** ti si kuću priključio na toplanu jer je bilo jeftinije i tako godinama imao si matematiku tada.E sad kad nije više džabe, e sad na ulice.Da 21 vek je, trebalo bi svi da budemo povezani na daljinsko, ali LOŽI,DIMI

    • ***

      12:25 // 24. 2. 2016.

      MA BRE,ne lupaj ki otvoren prozor.Kucu sam prikljucio jer je 21.vek i ne kukam,ali NE MENJAJ TEZE,govorim o ljudima koji nemaju drugu mogucnost.Ugradi neki radijator,pa se grej,izdigni se malo izvan ucmalosti.Rodjen sam u ovoj kuci i znam dobro koliko sam sta placao,a imam 65 godina.NE MOGU LJUDI IZ SOLITERA DA SE ISKLJUCE - TO JE PROBLEM.

  • MA BRE

    10:57 // 24. 2. 2016.

    Ok,isključiéte se sa daljinskog grejanja.I šta dalje.Grejaćete se na struju. Sa el.instalacijama starim i preko 30 godina,a u mnogim zgradama i više samo napred.Skuplja dara nego mera.Dobro se raspitajte koliko će vas koštati prepravke dotrajale instalacije.Pa merne grupe.Ne zaboravite rizike od preopterećenja, požara,i ko zna kakvih još.Ništa nije toliko skupo,samo su plate male, a to je problem.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: