Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:18, 27. 1. 2024.

| Društvo

Stanari Učitelj Tasine u Nišu zabrinuti da li će prvi sloj asfalta izdržati do novih radova

Autor:Nikola ĐukićIzvor:Južne vesti
Učitelj Tasina
Kada će i da li će radovi biti nastavljeni nije poznato još uvek; foto: Čitalac

Stanari Učitelj Tasine ulice u Nišu kojima je bilo "svega preko glave" zbog šestomesečnog čekanja da im se ulica asfaltira, pre nedelju dana dobili su prvi sloj. Nedostatak informacija o planovima za završetak radova izaziva zabrinutost među građanima, te strahuju da će asfalt pući, pre nego što se nastave radovi.

Učitelj Tasina (2) Kada će i da li će radovi biti nastavljeni nije poznato još uvek; foto: Čitalac Raskopana ulica stvarala je probleme tokom kišnih perioda, uz blato i rupe, u koje su automobili upadali, međutim, kako kažu ulica već sada izgleda bolje. Međutim, smatraju da će nedovršeni radovi izazvati nove probleme sa asfaltom.

Nadam se da dok oni ne reše da postave drugi deo asfalta i završe ulicu, da će do tada i ovaj prvi sloj puknuti, pa da će morati da ga krpe i samim tim produžiti radove i naše čekanje - navodi stanar.

Učitelj Tasina (1) Kada će i da li će radovi biti nastavljeni nije poznato još uvek; foto: Čitalac Sve šahte su izbočene, tvrdi još jedna stanarka i napominje da nemaju informacije da li će radovi biti nastavljeni.

U odnosu na ranije razlika svakako postoji jer je bilo previše rupa, ali ovo ne deluje da je završeno, nadam se da će još nešto da rade. Vidim da su automobili parkirani sada sa leve, nekada su bili sa desne strane, ali parking i dalje nije obeležen - kaže ona.

Iako je gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski za kašnjenje "krivila" vlasnike kuća koji nisu hteli da shvate da moraju da plate priključak za vodu, ipak se svom fejsbuk profilu pohvalila i uz dve slike ulice napisala “nekada i sada”.

Iz niške Direkcije za izgradnju nije bilo odgovora na pitanja novinara Južnih vesti kada će radovi biti nastavljeni, niti kada će poslednji sloj asfalta biti postavljen.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Naissus

    17:14 // 28. 1. 2024.

    Kvalitet ovoga, šta god da je, neverovatno je loš. Sve je neravno, oseća se veliko trenje na gumama. Meni mnogo liči na utabani grebani asfalt

  • Var tehnolog

    19:12 // 27. 1. 2024.

    Stanari ??? Aha,ha,ha, raspasce se to, do izbora ! A,onda ih opet glasajte !

  • Pera

    14:58 // 27. 1. 2024.

    A koliki je moj deo? Pitam za Međarca!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: