Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:17, 5. 10. 2017.

| Društvo

Stanari najavili tribinu na kojoj će govoriti o svojim aktivnostima u EU

Autor:J. A.Izvor:Južne vesti
Udruženi pokret stanara
Žele da informišu građane o prethodnim aktivnostima; foto: I. P.

Niški Udruženi pokret slobodnih stanara ponovo organizuje tribinu u Mesnoj kancelariji “Božidar Adžija”, na kojoj će, kažu, informisati građane o tome šta je dogovoreno prilikom njihove posete Energetskoj zajednici u Beču. Govoriće i o daljim akcijama i planovima, dodaju, a tribinu organizuju u petak 6. oktobra od 18 sati.

Zaključke sa nedavno održane tribine “Električna energija - javno dobro ili monopol”, kako kažu Stanari, poslali su svim relevantnim institucijama, ali su dosad stigli samo odgovori Apelacionog suda i Ministarstva trgovine.

Zato su se obratili i Energetskoj zajednici Evropske unije, dodaju, jer žele da se što pre reši problem koji građani imaju sa Elektrodistribucijom i Toplanom.

Na predstojećoj tribini će informisati građane o tome šta je sve dogovoreno i koji su dalji planovi.

Teme na tribini biće informacije o razgovorima naše delagacije u sekretarijatu energetske zajednice jugoistočne Evrope u Beču, izveštaj o razgovorima naše delegacije sa predstavnicima udruženja građana iz Rijeke, Zagreba i Ljubljane i informacija o odgovorima na zahteve sa tribine - poručuju Stanari.

Pozivaju građane da prisustvuju tribini, jer će se zajedno dogovoriti koje će biti njihove naredne akcije.

Podsetimo, Udruženi pokret slobodnih stanara se već godinama bavi komunalnim problemima Nišlija, a nedavno su održali tribine "Građanin pod udarom sistema" i o problemima građana sa strujom.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Stanar

    01:17 // 6. 10. 2017.

    Desice se da ce porasti cena struje a verovatno i gasa i grejanja i da ce doci na realnu, bice skupo za nas. Jos uvek se to koristi za cuvanje socijalnog mira.Masa stvari tu nije jasna, zgrade su vecinom bez izolacije gubitci veliki. Drugo treba prilagoditi sistem da se placa po utrosku, da svojom stednjom mozes da smanjis trosak. Kako cemo to da platimo? Dosta duznika, redovnima se tovari teret

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da be, oni kao nešto tražili od Beograda. Kad ih zovu iz Beograda oni ustanu od stolicu.

Zoki Ajduk Čitalac

Tekst: Grad Niš traži od države Tvrđavu na poklon

Pronađite nas na: