Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:22, 3. 5. 2017.

Stanari pozivaju na još jedan protest “protiv obmane niških vlasti i Toplane”

protesti Još jedan protest zbog grejanja; foto: Vanja Keser

Zbog, kako kažu pogubne Odluke Grada Niša i Toplane, kojom građani moraju da plaćaju i grejanje koje nisu potrošili, a pritom nemaju nikakvu kontrolu nad potrošnjom, Udruženi pokret slobodnih stanara poziva Nišlije na protest danas od 17 sati ispred Toplane. Od nadležnih traži da spornu odluku stave van snage.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • lili

    12:32 // 3. 5. 2017.

    Smatram da niste u pravu jer niste probali druge načine grejanja. Do pre tri godine grejala sam stan od 54 kvm koristeci 2 ta peći i dogrevala ložeći šporet na drva. Osim previsoke cene, pravo je mučenje čišćenje sporeta, dimnjaka, čunkova, zamena grejača, termostata na pećima svake grejne sezone... Zamenila sam stan i sada imam grejanje iz Toplane i prezadovoljna sam .

    • hess

      13:50 // 3. 5. 2017.

      A ja sam 2014. godine presao sa TA peci na "usluge" toplane i jos uvek ne mogu da se izborim za zakonsko pravo da biram sam sta hocu. Svako ima svoju matematiku ali pustimo ljude da sami biraju. Samo jako do pobede!!!

    • Moca

      15:22 // 3. 5. 2017.

      Pored dve TA peci u 54kvm lozila i sporet. Jedinstven slucaj a uz to i zadovoljna i cenom Toplane. Mucila se jadna sa ciscenjem dimnjaka, sporeta, zamenama grejaca i termostata svake sezone. Draga lili uvucite se jos malo Toplani i dobicete zaposlenje ako vec tamo ne radite. Posteni ljudi se srame takvih poput vas.

    • ljubomirka

      00:26 // 4. 5. 2017.

      Lilika ti si sigurno glasala za AV i sigurno se ne razumes u el. energiju ili ti jos manje u elektrotehniku pa ti je tako nepoznanica u vezi sa rukovanjem sa TA pecima i sporetom odnosno lozenjem na cvrsto gorivo jer to je covek koristio jos u pra istoriji. TA pec je naj bolje grejanje posle CG ali ne ovakvog kakvog nam nudi niska toplana i grejaci i termostati traju vise od 10 godina.

  • Ing Zoran Vukov

    20:10 // 3. 5. 2017.

    Naplata grejanja se godinama nezakonito fakturiše jer se tako finansiraju lokalne samouprave i partije . Samo naplata varijabilnog dela (količina utrošenih kwh x prodajna cena =iznos mesečne obaveze) je ispravna, dok je FIKSNI DEO REKET. Ovu nezakonitu naplatu štiti Vlast i partije jer taj novac oni koriste, i zato nedaju korisniku da se isključi. Svaka roba pa i kwh ima samojednu cenu i ne dve.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: