Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:20, 27. 12. 2017.

| Društvo

Stefanović: Biće još smena u niškoj policiji zbog paljenja automobila

Autor:J. A.Izvor:Južne vesti
stef i mitic
Najavio nove smene zbog nerešenih slučajeva paljenja automobila; foto: A. K.

Zbog toga što još nisu rešeni slučajevi paljenja automobila niških funkcionera i policijskih službenika u Nišu, kako je najavio ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, biće još smena u Policijskoj upravi Niš.

Nakon razrešenja Ninoslava Mitića sa mesta načelnika Policijske uprave, koju sada vodi njegov zamenik Zoran Bogdanović, prema najavama ministra očekuju se i nove smene u niškoj policiji.

Razlozi za razrešenje Mitića, ali i za smene koje će uslediti su, kako prenosi portal Slobodna Evropa, nerešeni slučajevi izgorelih automobila.

Stefanović je rekao da je bio zabrinut i nezadovoljan brzinom rešavanja slučajeva paljenja automobila i time što još nema rezultata istrage. Zato je od direktora policije Vladimira Rebića tražio da primeni sve mere, uključujući i smenu načelnika Policijske uprave Niš.

Podsetimo, za samo 2 meseca izgorelo je čak 7 automobila u Nišu, među kojima je auto zamenika gradonačelnika Niša Miloša Banđura, direktora Tržnice Gorana Đorđevića, ali i službena vozila inspektora niške policije i zamenika načelnika Zorana Bogdanovića.

Zbog toga što niko nije uhapšen niti osumnjičen, iz Nove stranke su tražili da prvi čovek niške policije bude smenjen, a nakon što je ta odluka usledila rekli su da je smena pohvalna, ali da nije dobro što je izostala adekvatna reakcija tužilaštva.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Gagi88

    12:24 // 28. 12. 2017.

    Smeniš ga i prebaciš na drugu funkciju za skoro istu platu,šta ih briga da li će ili neće biti smenjeni....Zapreti otkazima,ima da rade kao singerica.

  • ja

    22:30 // 27. 12. 2017.

    jos sad da otvori privatnu agenciju za obezbedjenje i zavrsio poso.

  • Aperkat

    19:14 // 27. 12. 2017.

    A,istraga,nista?Ko je izvsilac,ko nalogadavac?Lako je smeniti,dajte istinu o onima koji ugrozavaju bezbednost gradjana i njihove imovine!

    • Tako

      08:49 // 28. 12. 2017.

      Je nije dovoljno smeniti, sto pre pronaci nalogodavca, i izvrsioca, ili izvrsioce. Ma ajte molim Vas, sad smena i kao rešeni problemi.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: