Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

20:19, 3. 1. 2016.

| Društvo

Stigao prvi čarter iz Rusije, vratio se prazan

Autor:Ljubica JocićIzvor:Južne vesti
avion-na-aerodromu-nis.jpg
Smanjena vidljivost uticala na kašnjenje aviona; foto: FB strana "Aerodrom Niš Konstantin Veliki"

Sa sat vremena zakašnjenja, zbog smanjene vidljivosti, na niški aerodrom "Kostantin Veliki" sleto je je prvi avion sa turistima na čarter letu ruske kompanije "Red Vings" na liniji Kaluga - Niš.

Iz aviona "Suhoj superdžet 100" na niški aerodrom je sletelo 28 putnika iz Rusije koji su kasnije nastavili ka Kopaoniku, gde će boraviti sedam dana.

Radi se o sezonskom, namenskom čarter letu, organizovanom zbog ruskih turista koji su želeli da dođu u naše ski-centre, konkretno na Kopaonik - kaže Ivanka Stanisavljević, PR niškog Aerodroma.

turisti iz Rusije Ruskim avionom stiglo 28 putnika; foto: FB strana "Aerodrom Niš Konstantin Veliki"

Avion je kasnio zbog vremenskih uslova u Nišu, a u Rusiju se vratio prazan, takođe sa sat vremena zakašnjenja, kažu na Aerodromu.

Za nedelju dana dolazi prazan. Prema poslednjim informacijama koje imamo, dolazi po turiste koji su došli danas - dodaje Stanisavljevićeva.

Sa turistima je došla i delegacija Oblasti Kaluga.

Tu smo da vidimo sve mogućnosti kojima raspolaže vaša oblast, da ih predstavimo našim mladima koji vole da skijaju. Očekujemo da će to biti obostrana saradnja. Postoji mogučnost da se uspostavi avionski prevoz - kazao je Anatolij Artamanov, gradonačelnik Kaluge.

Novi čarter let iz Kaluge na niški aerodrom treba da stigne 10. januara.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • ibana

    03:12 // 15. 1. 2016.

    Nadam se od srca daWizz air pocne letove za Nis iz Dortmunda.Vec sam sita da svaki put posle leta od 2 sata putujem busom 3 sata do Nisa i nekoliko puta godisnje posto imam bolesnu i staru majki

  • ivana

    03:07 // 15. 1. 2016.

    Kada planira wizz air da leti iz Dortmund?Toliko je veloko itresovanje to posto putnicima iz Holsndije imaju velike ssnse ds lete zs Nis posto preko Holsndije nista ne leti za Nis A tu ne ubrajam samo Nislije vec i bugsre i makedonce

  • A320

    16:10 // 4. 1. 2016.

    Kada ce nove redovne linije iz Nisa? Nemacka, Austrija itd....Zasto Wizz ceka? Zasto nema neka nova kompanija? Air Srbija nece da leti dobro ok, ima drugi ko zeli.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: