Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:56, 14. 7. 2017.

| Društvo

Stiže osveženje, u nedelju kiša

Autor:M. ZirojevićIzvor:Južne vesti
vreme
Stiže zahlađenje; foto: flickr.com/Eddy-Van-3000

Nakon tropskih vrućina u Nišu ove nedelje i najviše temperature od 39,3 stepena, koliko je niška meteorološka stanica izmerila 11. jula, za vikend koji je pred nama očekuje se pad temperature i dugo očekivano rashlađenje, najavljuju meteorolozi.

Danas nas kao uvod u vikend očekuje sunčani petak sa najvišom temperaturom do 30 stepeni, a u subotu meteorolozi predviđaju blago naoblačenje i temperaturu do 29 stepeni.

Rashlađenje i kišu koju mnogi priželjkuju, po prognozama meteorologa, nebo će nam priuštiti u nedelju kada se očekuje nekoliko pljuskova sa olujom i grmljavinom i najviša temperatura do 24 stepena.

Ovaj talas prijatnijeg vremena očekuje se i u ponedeljak, kada Republički hidrometeorološki zavod najavljuje sunčan i mestimično oblačan dan sa maksimalnom temperaturom do 24 stepena.

Ipak, ovaj trend se neće zadržati tokom sledeće nedelje, kada nas, po prognozama meteorologa, očekuju ponovo vreli dani tokom kojih će temperaturna skala pokazivati i 36 stepeni u hladu.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: