Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:44, 28. 10. 2013.

| Društvo

Sto na ORL klinici pukao pred operaciju

Autor:M. Micić i S. JanačkovićIzvor:Južne vesti
Sto-ORL.jpg

Sto u jedinoj funkcionalnoj operacionoj sali na ORL klinici u niškom Kliničkom centru pukao je danas dok su ga anesteziolozi pripremali za operaciju.

Sliku stola i informaciju o ovom događaju na Tviter nalogu objavio je lekar na Klinici za bolesti uva, grla i nosa Dušan Milisavljević.

Kako je on objasnio, iako tamo postoje tri sale, dve ne rade jer u njima nisu ispravni aparati za anesteziju. Današnja operacija je ipak izvedena tako što je aparat za anesteziju iz iste sale prebačen u drugu sa ispravnim stolom.

- Sreća što sto nije pukao za vreme operacije jer bi svaki nagli trzaj glave ili vratnog dela kičme mogao da ugrozi pacijenta - kaže doktor Milisavljević.

On dodaje da problem ovim nije rešen jer u vreme već započete operacije drugi pacijent, čak i ako je hitan slučaj, ne bi mogao da bude primljen.

Novinari Južnih vesti za sada nisu uspeli da dobiju komentar nekog od nadležnih u ORL klinici ili Kliničkom centru.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Ivana

    09:23 // 30. 10. 2013.

    malo ste dali reci za haos u kc nis.Radovanovic se ne oglasi za stanje u transfuziji , Ginekologiji .Gradi sta? Dijaliza,kad ce to da komentarise,koliko tamo pacijenata nezna cime je zarazeno?

  • ivana

    09:18 // 30. 10. 2013.

    Pukao sto nije pukao? Pukao klinicki centar,vidi li to dr Radovanovic,Perisic kod reumatologa zakazivanje na 9 meseci,na raiologiji do maja nista o cemu taj Radovanovic,Ginekologija ,Transfuzija ?

  • tito

    21:53 // 29. 10. 2013.

    zapeo doktor ko gluv a sestra mlada,dusevna.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: