Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:19, 24. 6. 2013.

| Društvo

Stotine planinara na Tremu u zoru

Autor:S. J.Izvor:Južne vesti
Uspon-na-Trem-1.JPG
foto: Branko Radenković

Više od 200 planinara učesnika 12. "Noćnog uspona na Trem" u noći između subote i nedelje osvojilo je najviši vrh Suve planine.

Uspon na Trem foto: Branko RadenkovićPredvođeni vodičima, planinari su na punoj mesečini na uspon krenuli u nedelju ujutru, pola sata posle ponoći. Već oko 2:20 dospeli su do Devojačkog groba, a prva grupa popela se na vrh u 4:30 odakle je posmatrala izlazak sunca. 

Jedan od organizatora akcije Miloš Tašković naglašava da je i ovogodišnja akcija bila izuzetno uspešna, uprkos tome što nema nijednog sponzora.

- Sve se radi dobrom voljom pojedinaca koji su nekako uspeli da nađu tri motorole koje su bile koliko-toliko od pomoći. Takve činjenice više govre u prilog potpunom uspehu ovogodišnjeg Noćnog uspeha - rekao je Tašković.

Uspon na Trem foto: Branko Radenković

Učesnici su na kraju bili jako zadovoljni, što organizatorima, kako sami kažu, daje motiv da i narednih godina sa istom predanošću sprovode akciju koju najviše vole.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Antilopa

    22:15 // 8. 7. 2013.

    Na planinu se ne krece nespreman,bez kondicije i odgovarajuce opreme i znanja o planinarskim oznakama ni danju,a kamoli nocu!Ljudi,Suva planina Vam nije Cair niti Svetosavski park-to je divljina!!!

  • tamo neko

    14:15 // 25. 6. 2013.

    Jesam,bio sam i niko od vodiča nije spomenuo koziji put i ostao bar jedan da osvetljava isti,kako ti tvrdiš.Osobi koja je išla sa mnom se slošilo,a vodič je glavom bez obzira otišao.Užas!

  • tamo neko

    21:17 // 24. 6. 2013.

    Mogli su da naznače kakav je put i da nije sigurno ni danju,a kamoli noću.Bilo je par njih kojima je malo falilo da padnu u provaliju okliznuvši se...Vodiči stvarno gledaju samo sebe!Sramota!

    • Vodič

      13:18 // 25. 6. 2013.

      Da li si ti lično bio na usponu? Vodiči su upozoravali na kritične deonice i po jedan je ostajao da osvetljava kritična mesta. Ljudi moraju malo i sami paziti gde gaze. Ne treba svakog držati za ruku.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: