Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:28, 5. 9. 2016.

Struju “pozajmili” od hale, ali nelegalno?

struja-S-N Razvuču kabli, pa kako bude; foto: S. N.

Iako se još zvanično ne zna kako je priključena struja niškom stadionu, na licu mesta se vidi da je kabl razvučen sa objekta povezanog sa halom “Čair” i hotelom “Centroturist”. U Elektrodistribuciji kažu da je to nelegalno, a u Sportskom centru “Čair” da ne znaju ništa o tome.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Aleksandar

    09:48 // 5. 9. 2016.

    Evo kako da saznate da li jeste ili nije. Isecite kabli kada se utakmica igra pa ako se ugase svetla i iskljuci semafor jeste, ako ne, nikom nista... Hahahaha! Pa zar stvarno mislite da ce neko da kaze da je nelegalno prikljucio i na koji nacin pa da krivicno (ne)odgovara?

    • Filip ariva

      10:10 // 5. 9. 2016.

      Daj bre Bojzija za menadzera grada jer se ovi zajebavaju.Sta ste ga nabili tamo da se zeza sa zimski i letnji red voznje i dali kontrolori savesno rade posao,covek od akcije i sve "prave nislije ga obozavaju".

    • QGO

      18:42 // 5. 9. 2016.

      Kabl je od bakra. Eto ideje pripadnicima...

  • AFERA STADION

    10:04 // 5. 9. 2016.

    Tako ce oni i pred sudom da ponavljaju kao papagaji.
    Te ovaj nista ne zna, te ovaj se nista ne seca, te ovaj bio na bolovanju, te onaj ima amneziju.
    A sud naivan ko francuska sobarica, pa ce da se sazali na njih i da im izrekne usmenu opomenu i strogi ukor, dok ce jedino povratnici, biti rigorozno prekrsajno kaznjeni novcanom kaznom u iznosu od 5000-10000 rsd.
    Od prilike kao za nevezivanje pojasa.

  • Нормалан грађанин

    10:05 // 5. 9. 2016.

    Чуј ово:банђур незна ко је прикључио струју.Шта се ово догађа у овом граду?.А тај исти човек воли да се слика,а тај човек воли да копира стил облачења његовог шефа,тај човек воли да нам објашњава да река која протиче испод нишавског моста се зове Нишава,као да смо сви ми малоумници,у све се меша и све он тумачи.Драги ГОСПОДЕ,помогни нам!

  • Dragana

    10:29 // 5. 9. 2016.

    Ma da, a mi smo svi veverice! Neka pokusa obican Nislija ilegalno da se prikljuci,i kazna i zatvor!

  • Jova

    11:07 // 5. 9. 2016.

    Ovaj Dzunic samo kenja nesto. Samo se pravi Toša. Pa ko je drugi mogo da odobri i pošalje ekipu to da uradi osim njega. Sve ista bagra on, bulatovic, perisic... svi su zreli za robiju. Plus simonovic i vlasnik firme koja je gradila ono ruglo od stadiona. Pokrali su nase pare sada se jos i sprdaju sa nama.

  • Merklije nis

    11:20 // 5. 9. 2016.

    Ja ne znam sta hoce ovaj Dzunic. Urotio se protiv grada i Radnickog ko, da je to najveci problem u gradu.
    Meraklije sve pomno prate ...
    Pustite da radnicki dozivi ponovo Evropu iduce godine a do tada resavajte dokumentaciju za stadion paralelno sa tim.

  • Merklije nis

    11:23 // 5. 9. 2016.

    Ja ne znam sta hoce ovaj Dzunic. Urotio se protiv grada i Radnickog ko, da je to najveci problem u Nisu.
    Meraklije sve pomno prate ...
    Pustite da Radnicki dozivi ponovo Evropu iduce godine ,na dobrom je putu,a do tada resavajte dokumentaciju za stadion paralelno sa tim. A ne ovako .

  • Goran

    11:25 // 5. 9. 2016.

    ...Direktor Sportskog centra “Čair” Dragan Perić kaže da ne zna da li je i kako stadion priključen, ali kaže, “ako jeste, sigurno je po zakonu”... koji lik, zalosno je ko vodi znacajne gradske institucije, pa jos i platu prima.

  • Dr.Pravdić

    11:33 // 5. 9. 2016.

    Pošto se svi prave toše i kabli se sam obesio,sledi logično niz pitanja.Sta je preduzeto od strane distribucije,pošto kažu da je priključeno mimo zakona?Šta je uradio grad da utvrdi koji to ilegalci vršljaju po gradskom javnim objektima i krše zakon?Ko je najodgovorniji u hijerarhiji za halu,ja cenim direktor SC Čair,treba da pokrene internu istragu,postupak ili šta već, protiv upravnika hale Čair

  • Lahor

    13:13 // 5. 9. 2016.

    Bruka i hostapleraj

  • meraklija sa istoka

    15:19 // 5. 9. 2016.

    Drago mi je sto je ipak sve po zakonu.Grad placa struju i za halu i za stadion tako da sa strujom koju je kupio i plati distribuciji moze da radi sta hoce. Potrosnja struje se evidentira i placa je grad sto je i do sada bio slucaj samo preko drugog legalnog brojila.Niko nije ostecen a stadion ima lstruju. Struja je roba kao i svaka druga roba i kupac sa njom ima pravo da raspolaze po svojoj volji.

    • Aleksandar

      16:30 // 5. 9. 2016.

      E vidis decace nisi u pravu. Pravilnik o merilima i pravilnik o brojilima elektricne energije kazu nesto sasvim drugacije a oba su na snazi.
      E sada sto se tice placanja distribuciji, znas li ti dragi decace da grad duguje milionske sume distribuciji za struju?!
      I za kraj samo da znas da su ostecene platise jer se ova struja poklanja i nezakonski distribuira dok gradjani trpe. Sedi 1.

    • shaft

      20:13 // 5. 9. 2016.

      Kad toliko volis Radnicki,sto mu ti nisi ustupio struju,da ide od tvog brojila,ili sto nisi platio dugovanje stadiona?Dalje,navijas za SRBSKI klub,a pretstavljas se turskim imenom!Zar JUZNOPRUGAS sa istoka nije lepse i logicnije?

    • Oblak

      21:31 // 5. 9. 2016.

      Do sada su izigrali narod, a sada su presli da sami sebe izigraju.
      Ali nadam se da narod bas nije toliko lud.

  • meraklija sa zapada

    20:05 // 5. 9. 2016.

    Prof.Aleksandre ne slazem se sa Vama. Moze sta god distribuciji padne napamet da pise u njihovim pravilnicima ali kada ja nesto za svoj novac kupim sa tim mogu da radim sta god zelim. Da ga bacim,polomim,poklonim itd.Vlasnik strujomera je isti i za halu i za stadion a to je grad.To je isto kao kada bi iz spavace sobe struju produznim doveo u dnevnu sobu. Vazno je da se placa a ne krade struja.

  • mali perica

    20:39 // 5. 9. 2016.

    Za taj pravilnik distribucije siguran sam da niko nikada nije cuo a svi imamo ugovor sa distribucijom za prostor u kome zivimo.Ne secam se da u mom ugovoru pise da nesmem svoju struju koju uredno kupujem i placam ne mogu da trosim i njom raspolazem onako kako ja zelim jer to je moja svojina a ne distribucije.Ovde je vazno da niko nije krao struju.Odlicno resenje za stadion.

  • potop

    04:06 // 6. 9. 2016.

    @shaft auuuuu znao sam da ste vi nacionalisti prsli, ali da ste tolko prsli nisam imao pojma. zamisli liku smeta rec "merak" jer je turcizam.... turcizmi su deo naseg jezika, svidelo se to tebi ili ne, a bas je rec "merak" skoro uvrstena u svetsku jezicku bastinu kao jedna od 100 reci koje se ne mogu prevesti i zavedena je kao srpska rec.

    • shaft

      19:43 // 6. 9. 2016.

      @potop-vazi efendija Ozgune,aferim!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: