Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

20:58, 14. 6. 2023.

| Društvo

Studenti i profesori PMF-a počistili dvorište i zasadili 100 sadnica

Autor:Sonja VidojkovićIzvor:Južne vesti
PMF
Preko 100 sadnica drveća, žbunja, perena i sezonskog cveća; foto: T. R.

Studenti i profesori Prirodno-matematičkog fakulteta u Nišu posadili su preko 100 sadnica drveća, žbunja, cveća i očistili dvorište te ustanove. Oni se, kako kažu, nadaju da će biti primer drugima da i oni očiste svoja dvorišta.

U saradnji sa Javno komunalnim preduzećem Medijana, u akciji “Sredimo dvorište PMF-a” učestvovali su studenti, profesori i svi ostali ostali zaposleni. Sa Fakulteta kažu da je oko 90 ljudi učestvovalo u akciji, a više od polovine njih bili su studenti, na šta su posebno ponosni. Svi zajedno su farbali ogradu, čistili dvoriše i oplemenili ga novim sadnicama.

Dvorište je očišćeno od otpada i posađeno je preko 100 sadnica drveća, žbunja, perena i sezonskog cveća - kažu sa PMF-a.

Akcija sređivanja dvorišta i uređenja bašte je održana u subotu, 10. juna, a sa Fakulteta najavljuju nove kvalitetne akcije gde će studenti uživati u druženju.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Fascinantno

    18:11 // 23. 6. 2023.

    Sjajno je videti šta je sve urađeno za dan, sa sve zakuskom i muzikom posle, još i pevaju i igraju. Lepo je videti građansko -akademske akcije, ali sledećeg puta pozovite one kojima je posao da čiste, a vi se bavite nadograđivanjem postojećeg, jer pomenuti za to primaju platu.

  • Гага

    12:18 // 18. 6. 2023.

    Браво за ту децу;то је њихова"друга кућа"...а ко ће да"почисти"циганску"фавелу",са све коњским шталама и дивљом депонијом,на путу до њих?!Ругло!

  • Tiosaw

    15:50 // 15. 6. 2023.

    Jedna jako pametna akcija i jako dobar primer svima ostalima, verovatno uzalud bi to vreme bilo protraćeno uz ekrane telefona, računara ,kafića i bleje..ovako uradjen posao i jako lep pogled kroz prozor škole.A ovi komentari nije to tvoj posao.E pa druže verovatno živiš u 30kvadrata na 8 spratu, pogledaj na čega ti liči okolina zgrade gde živiš, ili misliš da živiš. Pa reci čiji je posao?Moj?

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: