Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:00, 19. 4. 2018.

Sud ih vratio na posao, ali ne i dekanica Suzana Kostić

Fakultet umetnosti Fakultet platio novčane kazne, ali ih i dalje ne vraća na posao; foto: JV

Iako je Apelacioni sud doneo pravosnažne presude kojima je niški Fakultet umetnosti dužan da ih vrati na posao, stručni saradnik Vladimir Stanimirović još nije ni pozvan da radi, dok je sa redovnim profesorom Nebojšom Todorovićem dekanica Suzana Kostić potpisala aneks ugovora, ali mu časove nije vratila, te je protiv nje podneo krivičnu prijavu. Dekanica i dalje ćuti.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Ja

    10:09 // 19. 4. 2018.

    Bravo za Suzu, neprevazidjenog dekana, a vi se pitajte gde su vam novci za prevoz i zbog cega su vam smanjene plate, naravno njenim neglasacima. I samo tiho, svi cutite i pustite je da ugasi i zaduži fakultet do mere kada vise nema povratka nazad.

  • Dragan,Niš

    13:54 // 19. 4. 2018.

    I ko je ovde lud?U pravnoj državi neko ne sprovodi sudske odluke,pri tom izgubi i napravi milionsku štetu fakultetu i nikom ništa.Pa to je za ćorku,za kafez!!Na ovo treba da reaguje javni tužilac zbog zaštite imovine, zakonitosti,pravde i da naloži dekanici da nadoknadi štetu pa da vidimo da li će neko više da se usudi u javnom sektoru da vodi lične ratove o državnom trošku.

  • lili

    11:53 // 19. 4. 2018.

    Pa zar ne postoje sankcije za nepostovanje sudske odluke? Gospodja je, izgleda, veci katolik od pape. Nadlezni organi, preduzmite nesto ili zatvorite sudnice!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • ***

    12:41 // 19. 4. 2018.

    Kad procitam ovo DEKANICA,pitam se koji su to umovi smislili.

    • VALA BAS

      17:27 // 19. 4. 2018.

      Vala,zeludac mi se prevrne od sudkinja,dekanica,rektorica,socioloskinja,psiholskinja,logopedkinja i SVIH TAKVIH IZRAZA.

  • Suki

    11:44 // 19. 4. 2018.

    Ma kakav bre sud, ne vraćamo ih, će platimo kaznu, pa šta, ima se- može se...

  • Pera Mika Zika

    12:36 // 19. 4. 2018.

    A jel' vama sa Južnih vesti još nije jasno zašto doktorka Suzana neće da razgovara sa vama? Pa zat što NE ZNA PADEŽE!

  • Samo Čovek

    14:08 // 19. 4. 2018.

    Jasno je da su neki povređeni, ozlojeđeni i smatraju da im je počinjena nepravda. Ali to što neko nešto smatra ne znači da je to istina. Njeno dekanstvo profesor doktor Suzana Kostić je previše učinila i za ovaj grad i za kulturu, a tek za fakultet. Uvek je bilo i biće da najbolje i najkvalitetnije ljude napadaju. Podrška pravim vrednostima, podrška njenom dekastvu Suzani Kostić!!!

    • suki

      15:24 // 19. 4. 2018.

      To što je, pored svih dokazanih bezakonja koje je počinila, nazivate "njeno dekanstvo", više govori o Vama nego o njoj. Kakva podrška, kakve prave vrednosti, da što pre ode, dok nije napravila još veću štetu....

    • Pera Mika Zika

      19:37 // 19. 4. 2018.

      Anđela, srećo, pametnija si kad duvaš u flautu

    • Baki

      02:29 // 20. 4. 2018.

      Samo čovek pa budite čovek pa nadoknadite sav novac koji je zarad svojih kompleksa potrošila uzalud. To bi bila prava podrška a ne ove priče u prazno dok se troši novac svih nas. Da ste i malo humani i vi i vaša štićenica bi ovaj novac dala nekom bolesnom detetu za lečenje a ne za povlačenje po sudovima lečeći svoju bolesnu sujetu. Sram vas bilo i vas i onog koga podržavate!

    • Gavran Ravenovic

      09:50 // 20. 4. 2018.

      Jasno je da su mnogi zaista povređeni, ozlojeđeni i da su im počinjene nepravde. Međutim, još jasnije je i da su mnogi profitirali, da je njeno dekanstvo baš takvima previše učinila, potpuno neopravdano ih uzdižući čak i do zvanja redovnih profesora... Za takve je podrška suzani kostić podrška pravim vrednostima, odnosno podrška "njenom dekastvu"...

    • Student fakulteta

      11:23 // 20. 4. 2018.

      Koliko vi nemate pojma o kome pricate pa to prosto boli! Skolarina u iznosu od 120.000 dinara plus prenos bodova (1 epsb bod=2.000 rsd), a strucnjaci saberu svake godine da mora da se prenese barem 60, toliko da se zapitas sta uopste radis na fakultetu! I to je samo 1 student a gde jos njih bare 150??!!! Naravno da se ima para za sudske troskove i za baskarenje! Poltroni kako li mirno spavate?!

    • suki

      13:00 // 20. 4. 2018.

      Bravo za studenta, mada, briga poltrone za studente...

    • Samo Čovek

      00:37 // 21. 4. 2018.

      Sine, umesto što se žališ da ti je skupo, uzmi knjigice u šake, pa očisti ispite, uhvati budžet, znaš ti to već kako ide. Ako se pitaš šta radiš na Fakultetu umetnosti, možda si na pogrešnom fakultetu. A ako sve ispite očistiš, koliko onda plaćaš?! Plaćaš 0 dinara.
      Kao što nisi bio lenj da napišeš komentar, tako ne budi lenj, pa idi da učiš.

    • Pera Mika Zika

      12:19 // 21. 4. 2018.

      Pa kolega, šta čekate, jel' treba neko umesto vas studenata da "zapali žito"?

  • Pera Mika Zika

    12:20 // 21. 4. 2018.

    Mi ti rekosmo šta ti je bolje da radš

  • Samo Čovek

    00:25 // 21. 4. 2018.

    Ljudi, očigledno je da vam je potrebno da se borite za nešto. Ali kad već imate takvu vrstu volje da tako provodite svoje vreme, borite se za prave stvari. Borite se za umetnost i kulturu, borite se da ovaj svet i grad budu bolja mesta. A to nije borba protiv njene eminencije Suzane Kostić. Već borba uz nju, jer je ona ta koja se bori za prave vrednosti.

    • suki

      11:04 // 21. 4. 2018.

      Opa, njeno dekanstvo postade njena eminencija, a Samo Čovek prevaziđe sebe u poltronstvu... Ovaj svet i ovaj grad biće mnogo bolja mesta kad njeno "ne znam šta već" ne bude više na čelu Fakulteta umetnosti u Nišu. Borba da se to desi što pre, borba je za prave vrednosti...

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: