Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:05, 21. 10. 2011.

Sukob policije i vozača Nišekspresa

sukob policija vozac

Na YouTube osvanuo snimak fizičkog sukoba jednog vozača Nišekspresa i patrole saobraćajne policije. 

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • pandur

    10:35 // 21. 10. 2011.

    klasika!!

  • Andrijana

    10:52 // 21. 10. 2011.

    Ima jedan vozach na relaciji Nish- Dimitrovgrad. Vozi uzasno brzo, ne pravi planirane pauze u pirotu i Beloj Palanci, koristi mobilni dok vozi, pritom je vrlo bezobrazan prema putnicima. Vec par puta mi je dolazilo da mu lupim shamar. Proshli put mi je chak i ukrao 70 dinara, samo shto, na zalost, nisam na vreme primetila. Desi li mu se josh neki exces- da ga samo josh jednom vidim da pricha telefonom dok vozi brze od 100 na sat- prijavicu ga! A spremaju se josh neki da ga prijave.

  • Collgate

    10:54 // 21. 10. 2011.

    Ne znam zasto postoje ovi komentari posto sve cenzurisete?
    Sad trebamo da kazemo kako policija super obavlja posao? A ustvari vrsi torturu po celoj zemlji, ucenjuju vladu za vece plate a ustvari vecina u talu sa kriminalcima!

    • Predrag Blagojevic

      11:29 // 21. 10. 2011.

      Objašnjenje zbog čega su obrisani Vaši komentari na tekst "Dinkić predlaže decentralizaciju Niša" poslato je na e-mail koji ste ostavili - u njemu ste izneli uvrede na račun aktera - dakle, kršili Uslove korišćenja.

  • Milovan

    11:39 // 21. 10. 2011.

    Ovo je tipičan primer policijske torture i najbolji primer kako se "čuvari javnog reda i mira" ponašaju na poslu. Njihova se uvek poštuje a kad se pojavi ovakav snimak eee onda meseci analiza pa zasedanja disciplinskih komisija i na kraju nikom ništa! Bruka!

  • Collgate

    12:07 // 21. 10. 2011.

    @Predrag Blagojevic

    Uvrede ??? Da ta policija i malo radi posao banana i jos desetine takvih bi odavno bili u zatvoru- upravu ono sto kazem sprega kriminala i policije!
    Zbog njih ne mozes da dobijes posao ako nisi u njihovoj stranci( g17), moras da ides na njihoce "zurke "i slusas dinkica kako svira da bi te primili na intervju za posao!(Raspitajte se sta je bilo skoro u Knjazevcu? kad je dolazio dinkic) Vi novinari bi bar trebali da istrazujete malo i pisete o tome ako smete, naravno ili cete samo da cenzurisete!

  • Meda

    12:38 // 21. 10. 2011.

    Pitam se pitam... da li je ovaj vozac Nis Ekspresa isto ovako hrabar kad vozi u Pukovac?

  • catch me

    13:22 // 21. 10. 2011.

    jos jedan incident u nizu, i nimalo kulturna konstatacija od mene da bi voleo da pokusaju to meni da urade, bas bi voleo!!!! Nishlija

  • Davor Todorović

    15:40 // 21. 10. 2011.

    hahaha ali kad se sukobe vozači Niš Ekspresa i policajci to je zanimljivo.
    Osoblje Niš ekspresa uopšte nisu cvećke, to su dokazali svih ovih godina unazad, držali monopol, ponašali se kao da je grad njihov, usilili se mnogo.
    A sa druge strane policija je postala korumpirana do sto jedan i nazad. Neznaš ko je gori.

  • Weflex

    16:48 // 21. 10. 2011.

    Dragi sugradjani, pre nego li osujete paljbu po organima reda i mira treba da znate da niko nema pravo da se suprostavlja policajcima kada ih ovi uhvate u prekrsaju. Da li je vozac bio u prekrsaju? Jel vozio preko dozvoljene granice? JESTE. I tu je kraj. Morao je da postupi po njihovim naredjenjima, a kada ih nije poslusao, policajci su morali da postupe kako po proceduri sleduje. Sta su trebali da kazu? "Neces da das tahograf? Aha, pa dobro, nastavi onda dalje, sta mi tu mozemo!" Hocemo da zivimo u pravnoj drzavi? Hocemo u Evropu? E pa onda moramo i da postujemo zakone i odluke! Svi! Vozaci, pesaci, zemljoradnici, predsednici, generali.. Svi!

  • Suzan Videnović

    19:14 // 21. 10. 2011.

    Patrola je postupila po pravilima službe. Zakon nalaže da kao dokaz u prekršajnom postupku se izuzme tahografski uložak i vozaču izda potvrda o privremeno oduzetim predmetima. Po dokumentovanju prekrđaja uložak se vozaču vraća nakon 24 časa. Kakva je situacija bila ovde za ometanje ovlašćenih lica u obavljanju službene dužnosti osim vozača trebale su biti podnešene krivične prijave svima koji su se nalazili pored patrole jer zbog njih je patrola bila onemogućena da dovrši postupanje.

  • Vojkan Vojkan

    03:03 // 24. 10. 2011.

    @Weflex
    Sve si u pravu osim jedne ali ključne stvari...Policija ne sme da oduzme tahograf vozaču.Postoji zapisnik o učinjenom prekršaju u kome se opiše prekršaj,vozaču se ponudi da potpiše i onda to lepo ide kod sudije za prekršaje.Kako vozač da nastavi sa vožnjom ako nema tahograf...Kako da sledećoj patroli policije dokaže da nije prekoračio dužinu vremena vožnje i da je u propisanim razmacima pravio pauze...po toj logici bi trebali da vam oduzmu i točak sa gumom ako nema propisanu dužinu šare...I što je najgore,aman ljudi,ostavili su autobus sa 50-ak putnika na otvorenom putu....alo uključite malo mozak,žene deca na otvorenom putu...šta ako neko nije imao dovoljno para da nastavi put....zar je bitno da se nahrani sujeta policajaca ili da bude oštećeno 50-ak ljudi.Elemenata za prijavu ima i neka je podnesu ali šta ja kao putnik imam s tim...razumeo bih da je vozač pijan ili umoran ali ovo je preterivanje i klasično "šerifovanje"....

  • Mihajlo 77

    11:11 // 2. 7. 2012.

    Nesposobni policajci ne znaju ni da uhapse ni da privedu prestupnika. Ovo je šou program!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: