Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:39, 28. 3. 2022.

| Društvo

Suprug gradonačelnice sa niškom delegacijom u poseti Beču, ona kaže kao vozač

Autor:Tamara TodorovićIzvor:Južne vesti
gradonaclenica
Suprug gradonačelnice sa delegacijom; foto/ printscreen: Dragana Sotirovski zvanična stranica

Delegacija Grada Niša pre dve nedelje otišla je u zvaničnu posetu dijaspori u Beču, a događaju je prisustvovao i suprug gradonačelnice Nikola Sotirovski. Njegova supruga, gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski, kaže da je iznajmila autobus, a da je on putovao o njenom trošku kao vozač.

Gradonačelnica Niša sa delegacijom u kojoj je bila i njena zamenica Dušica Davidović i većnice za obrazovanje Marije Ranđelović posetila je srpsku dijasporu u Beču, čime se Sotirovski pohvalila na svojoj zvaničnoj stranici, a o samom događaju izveštavao je i Tanjug. Ono što nije objavila, a što se vidi na fotografijama, jeste da je tamo bio i njen suprug.

Pored gradskih zvaničnika na događaju i u prvom redu među delegacijom bio je Nikola Sotirovski, inače pomoćnik direktora Regionalnog centra u Poštanskoj štedionici.

Kako nije predstavnik Grada niti zaposlen u Gradskoj upravi, gradonačelnica je njegovo prisustvo objasnila time da je bio vozač, kao i da je putovao o njenom trošku, ličnim prevozom - autobusom, koji je sama finansirala.

Ja sam umesto aviona to zamenila autobusom, a o svom trošku sam naravno bila, tako da bez brige budite. Nije trošak niti Grada, niti bilo koga, to nemojte da brinete. On mene prati na gotovo svim putovanjima u inostranstvu, jer sam najbezbednija kada sam u svom ličnom vozilu, a naravno to mnogo manje košta mene lično - rekla je Sotirovski.

Sotirovski je istakla i da nije iskoristila ni mogućnost da joj put plati srpska dijaspora koja je pozvala na događaj.
Suprug gradonačelnice koji je u Beču bio u svojstvu vozača, javnosti je poznat i po tome što je često menjao radna mesta, ali ostajao u državnom, odnosno javnom sektoru. Nakon Gerontološkog centra prešao je u EPS, koji je zamenio svojim trenutnim poslom u Poštanskoj štedionici. Sotirovski je, između ostalog, predstavljen kao visoki oficir policijske nevladine organizacije IPO sa sedištem u Beogradu, a član je još jedne policijske NVO.
Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Pera

    14:56 // 31. 3. 2022.

    Samo mi nije jasno kada se taj Nikola Sotirovski pojavljuje na poslu u Poštanskoj Štedionici da zaradi platu ili ima dublera tamo!!!! !!!???

  • Pera

    13:22 // 30. 3. 2022.

    Da se skupe svi i Nesa guska i u Beč,sigurno ce ih prihvate da vode grad.Da se nikad ne vrate.

  • Beli

    13:13 // 30. 3. 2022.

    Mene zanima da li i njeni glasači veruju u ovo saopštenje. Jer ovo vredja inteligenciju. Ili znaju da izmišlja, ali se prave blesavi.Glasajte ljudi.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: