Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:56, 11. 4. 2014.

Svake nedelje čiste divlju deponiju

deponija Svake nedelje ista slika

Jednom nedeljno kamioni JKP “Medijana” odvoze smeće sa divlje deponije u niškom naselju Crvena Zvezda. U ovom preduzeću kažu da je krajnje vreme da se uključi i komunalna inspekcija.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Miki

    13:10 // 11. 4. 2014.

    Svaki dan tu prodjem i zgadi mi se zivot kad pogledam djubre i rastrcane rome koji kopaju bosi. Mislim da bi neko trebao dobro time da se pozabavi! Sramota je da pored fakulteta bude takav prizor!!

  • Znamo ko je / 2

    16:27 // 11. 4. 2014.

    (Da dodam) Mislim da su iz NVO svoje pulene prvo trebali da nauče da smeće bacaju u kontejnere,onda da peru ruke i održavaju higijenu,da uče i rade pa tek onda da traže neka prava koja inače i imaju !

  • Znamo ko je

    16:24 // 11. 4. 2014.

    Ovaj problem se vrlo lako i brzo rešava ali s'obzirom da ga prave oni koji sebe nazivaju "diskriminisanim" i to u svakoj prilici,naročito kad su krivci kao u ovom slučaju,ovo ruglo će se nastaviti.

  • Zato se ponašaju tako...

    16:30 // 11. 4. 2014.

    Inspekcija se neće uključiti ili će se to zataškati kao što se zataškava i bespravna gradnja u ovom naselju jer se odmah pozivaju na diskriminaciju i svoje NVO od koje se lokalnoj vlasti tresu gaće !

  • goksi

    12:06 // 12. 4. 2014.

    Ne juriti decu po autobusima koja nemaju za uzinu a kamoli za kartu, komunalac treba samo da dezura malo prikriven, zadokumemtije dogadaj i posalje kaznu od 50 hiljada na adresu bio srbin ili rom

  • Камера

    13:02 // 12. 4. 2014.

    Решење је једноставно: поставите скривену камеру и кога ухватите дебело га казните и јавно прикажите! Но, то неће власт да уради јер после нема шта да ради! Овако им они праве посао, а народ плаћа!

  • prirodno

    18:40 // 12. 4. 2014.

    Hvala bogu da se neko usudio da pise o ovome. Pored starih zgrada, na vrhu Crvene zvezde je pravo smetliste. Potpisivana je i peticija da se resi taj problem ali vlast iz opstine nista nije uradila.

  • hedonist

    17:45 // 12. 4. 2014.

    niko im nista ne moze,naprotiv,pred izbore,svi ih obilaze i animiraju za glasanje.divljastvo i sramota!

  • Znaju da ih se plaše zbog NVO

    14:01 // 12. 4. 2014.

    Da si živ i zdrav,zato su i prešli tu da bacaju đubre jer su pre 6 meseci kamere postavljene 200 metara ispod gde su do tada pravili deponiju na ulici.Kad ih i ovde postave,pomeriće se za još 200 !

  • peki paki

    17:05 // 12. 4. 2014.

    Taj problem treba da reši predsednik opštine Dzunić, a dok ne nadje rešenje za uklanjanje tog rugla mora postaviti inspektorku Murge da makar fotografiše nesavesne gradjane-najbolja je za deponije

  • Dejan

    20:29 // 12. 4. 2014.

    Mislim da smo jedina zemlja na svetu gde se komunalci bune što moraju da čiste deponije, tj, da rade svoj posao, a krivi su im komunalni inspektori, i naravno romi, pošto srbi ne bacaju đubre. Svašta!

  • Jole

    09:35 // 14. 4. 2014.

    Treba što pre da dobiju novog predsednika opštine jer stari predsednik gospodin Bulatović je vrlo malo uradio za ovu zapuštenu gradsku opštinu.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: